27.11.2022 |
Territoris.cat

La Cooperativa d'Ivars dóna feina a cinc joves a través d'un pla d'ocupació

La iniciativa, que tindrà una segona convocatòria, es marca com a objectiu que persones recentment titulades tinguin l’oportunitat de contactar amb el món laboral

Els joves incorporats en aquestes darreres setmanes amb el pla d’ocupació
Els joves incorporats en aquestes darreres setmanes
La Cooperativa d'Ivars dóna feina a cinc joves a través d'un pla d'ocupació

Des del passat mes d'abril i fins aquest mes de setembre, la Cooperativa d'Ivars ha contractat cinc persones dins d'un programa d'incorporació de joves al món del treball, iniciativa que s'emmarca dins la seva línia d'actuació de reforçament de l'esperit cooperatiu engegada amb motiu de l'Any del Centenari.

L’objectiu d'aquest programa és que persones recentment titulades tinguin l’oportunitat de contactar amb el món laboral i conèixer tasques i responsabilitats específiques relacionades amb la seva formació. Les àrees de treball seleccionades han estat administració, supermercat, manteniment, servei tècnic veterinari i control de qualitat, sent els contractes de treball per 6 mesos, amb dues convocatòries.

El suport al teixit associatiu o la comunicació i celebració institucional, altres de les línies amb motiu de l'Any del Centenari​

Amb la darrera incorporació aquest passat dilluns 7 de setembre, ja s'han cobert les cinc places de la primera convocatòria. Des de la Cooperativa es valora aquesta iniciativa com a molt positiva pel progrés social i econòmic de l’entorn local més proper i també facilitadora per a l’impuls de l’activitat agrària i ramadera al territori i entre la població juvenil. 

Altres línies d'acció atenent al compliment dels 100 anys d'activitat cooperativa són la formació i la perspectiva històrica, el suport al teixit associatiu del territori o la comunicació i celebració institucional. 

La Cooperativa d'Ivars dóna feina a cinc joves a través d'un pla d'ocupació
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement