02.08.2021 |
Territoris.cat

JOFRE OLIVERAS I NIL SAFONT ELABORARAN UN MURAL DE 1.358 METRES QUADRATS

La Cooperativa d'Ivars Impulsa l'obra d'art rural més gran de Catalunya

La cooperativa del Pla d’Urgell ha impulsat la creació d’un gran mural a les sitges de la seva fàbrica de pinsos de Torregrossa.
La Cooperativa d'Ivars Impulsa l'obra d'art rural més gran de Catalunya

Una mostra de l'obra a les sitges de TorregrossaLa Cooperativa d'Ivars convertirà les sitges de la planta de fabricació de pinsos de Torregrossa en el mural d'art rural més gran de Catalunya, una superfície de 1.358 metres quadrats en els quals els artistes Jofre Oliveras, i Nil Safont, hi traslladaran fins a final d'octubre una al·legoria les Festes del Segar i del Batre de La Fuliola, i també evoca la tradició agrària d'aquesta terra.

A la recerca de noves sinergies que aportin un valor afegit a l'empresa, Cooperativa d'Ivars aposta per la innovació amb aquesta iniciativa que també vol ser un reconeixement als seus socis i treballadors. Es referma així el compromís social i cultural d'aquesta empresa centenària que aposta per l'expressió artística com a valor afegit a la seva activitat industrial.

La direcció i producció del projecte és de Binomic.cat, una empresa especialitzada en la direcció d'art, el disseny i la realització d'aplicacions interactives. Amb seu a Penelles, són ben coneguts al territori com a responsables i impulsors del GARGAR Festival de Murals i Art Rural, que enguany ha celebrat la quarta edició, aconseguint de nou un gran èxit de participació.

La Cooperativa d'Ivars Impulsa l'obra d'art rural més gran de Catalunya
comentaris