La creativitat en l'origen d'un projecte emprenedor

Impressiona, a l'Avinguda de la Pau, número 53, de Mollerussa.
photo_camera Impressiona, a l'Avinguda de la Pau, número 53, de Mollerussa.

ImpressionaPublireportatge:

A aquestes altures de l'era de la tecnologia, utilitzar la paraula creativitat pot semblar gratuït, ja que al voltant d'aquest concepte existeix un gran nombre d'eines que comporten una percepció de senzillesa professional, o més ben dit, de poca participació de l'enginy. Però segons els entorns en els quals es mou aquest concepte, i si li afegim joventut i emprenedoria, puc garantir que aquesta percepció canvia totalment.

Per argumentar aquesta reflexió, utilitzarem un joveníssim projecte empresarial que sota el nom d'Impressiona han impulsat la Lucia Ramon i la Laura Solans, dues graduades en Comunicació Audiovisual i Periodisme, que es van especialitzar en màrqueting digital un cop van finalitzar la carrera

Partint de l'elecció del nom, Impressiona es presenta, per una banda, com un mot que ha permès aglutinar tots els serveis que havia d'oferir el seu nou projecte i, per altra banda, com la sensació que havia de causar en els seus clients. O sigui, que impressiona com a percepció sensorial i, a més, com activitat d'impressió de papers i materials, en tot el seu ventall de possibilitats imaginables.

ImpressionaA partir d'aquesta màxima, Lucia i Laura han volgut dirigir el seu projecte a un segment de clients exigent que valora l'assessorament en tot el procés creatiu de la comunicació de la seva empresa. Una dedicació acurada per conèixer el producte, objectius i mercats per obtenir la màxima efectivitat de les seves accions. Un concepte que amplien amb un ampli coneixement dels nous canals i estratègies de màrqueting digital, que complementen els resultats. 

Tall LàsserEl vessant teòric dels projectes d'Impressiona es complementa amb el treball tècnic. Per aquest motiu, el projecte d'Impressiona ofereix el servei d'impressió en tots els seus formats però, per tal d'entrar en el segment de la diferenciació del sector, han incorporat el concepte d'impressió i tall amb tecnologia làser; un servei que permet elaborar articles corporatius amb una gran agilitat i rapidesa, i amb una enorme possibilitat de formes, mides i estampacions amb materials de tot tipus. Una tecnologia pionera que al mateix temps també abarateix el cost del producte. 

En definitiva, es tracta d'un projecte emprenedor sorprenent que caldria consultar, tant en l'àmbit particular com empresarial, si es vol conèixer la manera de comunicar amb creativitat i eficàcia 

Trobareu la Lucia i la Laura a l'Avinguda de la Pau, número 53, de Mollerussa. Pot ser tota una descoberta.

comentaris