20.04.2021 |
Territoris.cat

La Cultural de Bell-lloc inaugura la remodelació de la cafeteria

La concessió es va licitar dues vegades, en la primera va quedar deserta i en la segona tan sols va concursar l’adjudicatària actual

Inauguració de la nova cafeteria de la Cujltural de Bell-lloc 1
Inauguració de la nova cafeteria de la Cujltural de Bell-lloc
La Cultural de Bell-lloc inaugura la remodelació de la cafeteria

La cafeteria de La Cultural de Bell-lloc es va obrir al públic el passat divendres després que l’equipament romangués tancat durant més de sis mesos, a causa del procés d’adjudicació i a les reformes.

L’Ajuntament de Bell-lloc va adjudicar el servei a una veïna de Vilanova de la Barca, que ha dut a terme les reformes que exigia el plec de clàusules de la concessió.

Segons l’alcalde de Bell-lloc Carles Palau, la cafeteria de La Cultural havia perdut afluència de clients a causa de l’estat de la instal·lació que tenia més de trenta anys.

La nova cafeteria compta amb una barra totalment reformada, més funcional i adaptada a l’espai, s’ha millorat la cuina i s’ha separat la zona dels serveis, i també s’ha ampliat la zona de magatzem. El consistori ha adjudicat el servei per un període de tres anys, que es podran prorrogar un any més, amb un seguit de condicionants que obliguen a dur a terme el servei de neteja de La Cultural i de la sala Multifuncional de la primera planta.

La concessió es va licitar dues vegades, en la primera va quedar deserta i en la segona tan sols va concursar l’adjudicatària actual.

La Cultural de Bell-lloc inaugura la remodelació de la cafeteria
comentaris