Dos detinguts a Mollerussa per vuit robatoris amb força a l'interior de vehicles

Imatge del material recuperat als dos detinguts per vuit robatoris a l'interior de vehicles a Mollerussa, el 26 d'abril de 2018 (Imatge: Mossos d'Esquadra)
photo_camera Imatge del material recuperat als dos detinguts per vuit robatoris a l'interior de vehicles a Mollerussa (Imatge: Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos persones, un jove menor de 17 anys i un home de 31, de nacionalitat marroquina, acusats de cometre, suposadament, vuit robatoris amb força a l'interior de vehicles a Mollerussa.

El menor ha quedat en llibertat després de declarar a la fiscalia de menors i l'altre detingut passa aquest dijous a disposició judicial

Els fets van tenir lloc el passat dimecres 25 a la matinada quan la Policia Local va enxampar al menor després de forçar un cotxe aparcat al carrer Ferrer i Busquets. Al veure la policia el noi va fugir corrent fins que va poder ser detingut prop de les vies del tren. A la mateixa zona, la policia va descobrir que l'altre home s'amagava en un bloc, en un pis, on hi guardaven tot el material robat que s'ha pogut recuperar.

Comentaris