La Diputació finalitza el projecte de la variant d’Ivars, amb el tram de Castellserà

Imatge de la variant d'Ivars, al fons, i les obres de la xarxa de reg
photo_camera Imatge de la variant d'Ivars, al fons, i les obres de la xarxa de reg

La Diputació de Lleida ha iniciat les obres de la tercera fase de la variant d'Ivars d'Urgell, una actuació amb la qual finalitzarà aquest projecte de circumval·lació al municipi que s'ha dut a terme en tres fases.

L'empresa adjudicatària ha iniciat els treballs amb l'adequació de la xarxa de reg al nou traçat, per tal que l'obra no afecti la campanya, ja que el termini d'execució serà de 12 mesos. En aquesta darrera fase, es connectarà la carretera de Vallverd amb la carretera LV-3344, en direcció a Castellserà. El tram té una longitud de 874 metres i comptarà amb una plataforma de 7 metres d'amplada, formada per dos carrils de 3 metres cadascun i dos vorals de 0,50 metres. El pressupost d'aquest tram ha sigut de 965.993 euros.

Imatge de la variant d'Ivars, al fons, i les obres de la xarxa de reg text 1

La connexió amb la carretera de Castellserà es resoldrà amb la construcció d'una rotonda de 42 metres de diàmetre exterior i 24 metres de diàmetre interior

Aquesta tercera fase servirà per completar les dues anteriors, que es van executar conjuntament, amb un pressupost d'1,8 milions d'euros. Les obres d'aquestes dues fases es van dur a terme entre el 2014 i el 2015 i van consistir en la construcció d'un tram de poc menys d'un quilòmetre. Un tram que possibilita l'alternativa de recorregut fora del tram urbà als vehicles usuaris de la carretera LV-3344 procedents de Bellpuig i en direcció a Castellnou de Seana i a Vila-sana, i viceversa.

Comentaris