02.12.2021 |

El Doctor Josep Montserrat, pregoner de les Festes de Sant Isidori de Mollerussa

Mollerussa continuarà el programa amb la gala de lliurament del trenta-tresè Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, que es farà divendres 9 d’abril a les 8 del vespre en el mateix escenari del Teatre L’Amistat
Josep Maria Garcia metge de Fondarella i Poal, Josep Montserrat metge de Bellvís
Josep Montserrat amb el també metge rural Josep Maria Garcia @Territoriscat
El Doctor Josep Montserrat, pregoner de les Festes de Sant Isidori de Mollerussa

El Doctor mollerussenc, que ha sigut metge de família durant mès d'una dècada a Bellvís, Josep Montserrat serà el pregoner de les Festes de Sant Isidori, que se celebraran del 6 al l'11 d'abril. La capital del Pla d'Urgell ret homenatge al Sant Votat amb una programació condicionada per les normatives sanitàries i de prevenció. 

Com un gran nombre de metges rurals, Josep Montserrat ha viscut la pandèmia des de la primera línia de foc, serà dimarts a les 8 del vespre al Teatre L’Amistat. Montserrat combina la seva faceta com a metge de família amb la tasca docent com a professor universitari a la UDL i com a investigador formant part des del 2013 del grup d’epidemiologia aplicada de l’IRBLleida. Recentment també ha estat nomenat cap d’estudis de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de Lleida de l’Institut Català de la Salut.

Premi de Novel·la Breu Ciutat de MollerussaMollerussa continuarà el programa amb la gala de lliurament del trenta-tresè Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, que es farà divendres 9 d’abril a les 8 del vespre en el mateix escenari del Teatre L’Amistat i que en aquest cas serà presentada per la periodista, Anna Sàez. L’acompanyament musical anirà a càrrec del grup Polar Soft. 

Per assistir tant a l’acte del pregó d’inici de festes com al del lliurament del Premi de Novel·la Breu cal inscriure’s omplint un formulari que trobareu en el següent enllaç: 

Inscripcions en els actes de les Festes de Sant Isidori de Mollerussa

Així mateix, els dos actes també seran retransmesos en directe a través del canal municipal de Youtube.

El Doctor Josep Montserrat, pregoner de les Festes de Sant Isidori de Mollerussa
comentaris