La Drone Party de Mollerussa reunirà més de 140 pilots nacionals i internacionals

Per tal de donar resposta a l'increment d'inscripcions, l'organització s'ha vist obligada a ampliar l'espai de competició habilitant també el Pavelló del 125è Aniversari.

Sergi Vivo mostra com es pilota un drone de carreres
photo_camera Sergi Vivo mostra com es pilota un drone de carreres

Mollerussa convoca per segon any consecutiu als aficionats de les curses de drones, una activitat que pràcticament es va gestar en la Lan Party de la capital del Pla d'Urgell, derivant en una competició que també s'ha exportat a altres indrets de l'Estat com a Drone Party. La bona acceptació que va tenir la iniciativa de l'Associació Mollerussa Lan Party va fer possible organitzar un campionat fora del programa de la trobada tecnològica de Mollerussa, en la que hi van participar al voltant de 90 pilots.

Aquest dimarts l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el director de Fira de Mollerussa, Poldo SegarraEdu Roca, de l'Associació Mollerussa Lan Party, i el pilot local Sergi Vivo, han participat en la presentació de la segona edició de la Drone Party de Mollerussa. Una nova trobada que ja compta amb una inscripció de 140 pilots,

Presentació de la segona edició de la Drone Party de MollerussaSegons ha explicat el pilot Sergi Vivo, la bona organització i les instal·lacions de Fira de Mollerussa han sigut els elements que han fet possible l'increment de participants, convertint la troba de la capital del pla d'Urgell en una de les més importants en l'àmbit estatal. Per altra banda la demanda de participants també ha obligat a l'organització a ampliar l'espai de competició al Pavelló del 125è aniversari.

Per tal de divulgar entre el públic aquesta activitat, s'han organitzat diferents tallers i masterclass, i s'ha habilitat un espai específic i segur pel públic que vulgui presenciar la competició, que es desenvoluparà durant 48 hores ininterrompudament. A més a més, també s'habilitarà una zona on aquells visitants que vulguin portar el seu drone puguin també fer-lo volar.

A banda, la Mollerussa Drone Party comptarà amb un espai al Pavelló Verd on mitja dotzena d'empreses relacionades amb la venda de drones i diferents accessoris puguin oferir els seus productes.

Pel que fa a la competició, dissabte serà el moment del vol lliure i les rondes classificatòries mentre que diumenge els 32 pilots millor classificats disputaran les mànegues per arribar la final, que tindrà lloc a les 2 del migdia entre els 8 millors pilots.

L'esdeveniment obrirà portes al públic en general dissabte a les 10 del matí i romandrà obert fins a les 9 del vespre. Diumenge l'horari establert és de 10 a 3. El preu de l'entrada per al públic visitant és de 2 euros.

comentaris