08.12.2021 |
Territoris.cat

El palmarès complet del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa

Els vestits presentats en la categoria de Fantasia
Els vestits presentats en la categoria d'Època
El palmarès complet del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa

2n-Premi-FantasiaEl Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa, que celebrava la cinquanta-dosena edició, va presentar setanta creacions, entre les que també es van premiar en segon i tercer lloc de la categoria d'Època, a la modista de Vacarisses M. Àngels Sarrasolsas, per un vestit inspirat en la Dinastia Tudor, i a la llar de Jubilats Juan Bañeres i Cateura d'Alguaire, per una recreació d'una peça que va dur Leonor de Toledo al segle XVI, respectivament.

3r-Premi-FantasiaEn Fantasia, el segon i tercer premi van ser per dues deesses la del Bosc, d'Anastasia Petrova i Oxana Pavlenko, de Mollerussa, i la de Mar, de l'Associació Cultural de Dones d'Almenar.

En Moda Actual, La noia en Flames de la pel·lícula Els Jocs de la Fam, ideada per l'Anna Bonals de Balsareny, va ser segona, i la Màgia Negra de Natàlia Ermakova, d'Els Arcs, tercera.

2n-Premi-Actual (1)Pel que fa al Concurs de Vestits de Paper per a Barbie, les premiades van ser les fetes per Montserrat Felip, de Mollerussa; per Amalia Martin d'A Coruña, i per Adelina Pujol, també de Mollerussa.

La gala va ser conduïda per l'actriu i model Mireia Canalda, i va incloure el concert de la Sandy River Jazz Band, i l'espectacle de rock&roll acrobàtic de Flip-Flap

3r-Premi-ActualEl concurs va repartir un any més gairebé 13.000 euros en premis en metàl·lic distribuïts entre les tres categories participants. Així, en les categories de Fantasia i 3r-Premi-EPOCAÈpoca el primer premi està dotat amb 2.000 euros mentre que el segon i tercer classificat s'enduran 1.300 i 1.000 euros, respectivament. En la modalitat de Moda Actual, el primer premi és de 1.500, el segon de 1.200 i el tercer és de 1.000.

Pel que fa a la resta de premis del palmarès, el Didal d'Or, que a criteri de l'organització premia la trajectòria dins el concurs, va ser per la gerent de la botiga de moda Lluna de Drap, Teresa Cardona, per la seva presència ininterrompuda durant 21 anys al comitè organitzador. Precisament, Lluna de Drap que patrocina l'Agulla d'Or al millor treball artesà d'agulla va premiar la modista de Mollerussa, Roser Cardona, pel vestit Georgina de la categoria d'Època.

MARINA PALLAS- Eva SotoEl premi als Millors Complements, que atorga des de l'any passat la firma Guasch va ser pel vestit la Deessa del Bosc, d'Anastasia Petrova i Oxana Pavlenko, de Mollerussa

Premi Teresa Cardona Lluna de DrapQuant als dos premis que ahir s'estrenaven, el Botó d'Or, lliurat per Teixits Balcells a la peça millor puntuada però no premiada pel jurat va ser per la Fada Blanca de Natàlia Ermakova, d'Els Arcs, i el premi a la Millor Model lliurat per la revista Pasarela de Asfalto va ser per la jove de Mollerussa Eugènia Piqué, encarregada de lluir el vestit cedit pel dissenyador català i president del jurat d'enguany José Maria Peiró, i que va desfilar juntament amb la reproducció feta en paper per Carme Solà i Natàlia Ermakova.

El palmarès complet del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa
comentaris