23.05.2022 |
Territoris.cat

Els alumnes s’incorporen a les trobades de Mollerussa Municipi Lector

Una representació dels centres d’ensenyament de la ciutat va participar per primer cop en les reunions que du a terme el Consell de Lectura

{"focusMode":0,"deviceTilt":0.01868188753724098,"whiteBalanceProgram":0,"macroEnabled":false,"qualityMode":3}
Per primer cop, la sessió va comptar amb la veu directa i les propostes dels alumnes
Els alumnes s’incorporen a les trobades de Mollerussa Municipi Lector

Una representació d’alumnes de diferents centres d’ensenyament de Mollerussa va participar per primer cop en les trobades mensuals que du a terme el Consell de Lectura del projecte Mollerussa Municipi Lector.

En aquesta trobada, els estudiants van aportar les seves idees i propostes, que ara se sotmetran a estudi per tal d’implementar-les i que es facin realitat dins aquest projecte que està impulsat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, al qual l’Ajuntament es va adherir l’any 2007 i que articula a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Cal recordar que Mollerussa va ser la primera capital de comarca catalana en sumar-s’hi.

Mollerussa va ser la primera capital de comarca catalana en sumar-s'hi a la iniciativa l'any 2007

L’objectiu del projecte Mollerussa Municipi Lector és promoure el gust per la lectura entre els infants mitjançant diferents activitats, com ara visites d’autors i il·lustradors de llibres, maratons de lectura, maletes viatgeres que recorren els diferents centres participants, recomanacions de lectura, etc. Tota la comunitat educativa (escoles, AMPA, diferents centres i instituts de Mollerussa, ...) participa activament en aquesta iniciativa, que ara per primer cop ha donat veu directa a les propostes dels alumnes, sempre cercant que totes les parts implicades treballin de forma coordinada a través del Consell de Lectura, que és l’encarregat d’avaluar les estratègies a impulsar.

Els alumnes s’incorporen a les trobades de Mollerussa Municipi Lector
comentaris