06.07.2022 |
Territoris.cat

Els Bastoners de l'Arreu representaran Mollerussa a l'Aplec Internacional de Perpinyà

La Colla Bastonera del Casal l’Arreu ha estat escollida per participar en el 29è Aplec Internacional, el cap de setmana del 30 i 31 de juliol

Colla Bastonera del Casal Popular l'Arreu interior
Foto de grup de la Colla Bastonera del Casal Popular l'Arreu
Els Bastoners de l'Arreu representaran Mollerussa a l'Aplec Internacional de Perpinyà

Una trentena de membres del Casal l'Arreu de Mollerussa es desplaçaran el cap de setmana del 30 i 31 de juliol a Perpinyà per participar en els diferents actes i activitats de l'Aplec Internacional, organitzat per  l'Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk).LOGO APLEC2016 texte 

Durant el cap de setmana, una mostra ben significativa de la cultura popular i tradicional catalana es desplaçarà fins a la capital de la Catalunya Nord, que s’omplirà de bastoners, esbarts, bèsties de foc, colles sardanistes, diables, gegants, trabucaires i catifaire. La convocatòria, que desembarca a una ciutat europea cada any, ha triplicat enguany el nombre de grups participants, amb una norantena.

Pel que fa a la colla bastonera del Casal l’Arreu de Mollerussa serà un dels grups que participaran en l’Aplec de dissabte, realitzant cercaviles pels carrers i places de Perpinyà i participant en l’espectacle El Seny i la Rauxa. Imaginem el món de Josep M. Folch i Torres.

Per al col·lectiu de la capital del Pla d'Urgell, la participació en l’Aplec Internacional és "una oportunitat per fer-nos més visibles, ensenyar els nostres costums i tradicions, i representar Mollerussa en l’esfera internacional". 

Els Bastoners de l'Arreu representaran Mollerussa a l'Aplec Internacional de Perpinyà
comentaris