05.03.2021 |
Territoris.cat

Els ciutadans de Mollerussa tindran accés als àudios dels plens municipals

L’Ajuntament demanarà al Ple d'aquest dijous autorització per gravar les sessions i poder així confeccionar l’acta electrònicament

Mollerussa Ple Ordinari 1 interior
Marc Solsona durant la Roda de Premsa d'aquest dimarts
Els ciutadans de Mollerussa tindran accés als àudios dels plens municipals

L’Ajuntament de Mollerussa portarà a l’aprovació del Ple ordinari d’aquest pròxim dijous l’autorització per a la gravació de les sessions plenàries per tal que el fitxer resultant de l’enregistrament pugui esdevenir, juntament amb la certificació expedida pel secretari de l’autenticitat i integritat del mateix, l’acta de la sessió. Així ho ha explicat l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, el qual ha afegit que, de moment, es demana l’autorització per fer diferents proves pilot i, si funcionen, es mirarà d’implantar un cop es tingui la valoració del cost econòmic del nou sistema. Així mateix, aquests àudios es podran consultar a la web del consistori.

Modificació de crèdit per un import de gairebé 40 mil euros per a despeses urgents

A banda d’aquest punt, l’ordre del dia del Ple també recull la primera modificació de crèdit de l’any per un import de 39.211 euros per despeses de caràcter urgent no previstes com la renovació de l’aparell de salinització de la piscina coberta, amb una partida de 17.803 euros, l’arranjament de les calderes de l’Escola Ignasi Peraire, per un import de 6.805 euros, i l’adquisició, per un import de 7.654 euros, de diferents alarmes per equipaments municipals on s’ha detectat una necessitat específica, entre altres partides de menor quantia.

Així mateix, entre altres punts, també es donarà compte del decret d’Alcaldia relatiu a la convocatòria del procés de participació ciutadana que ha de decidir una de les tres propostes finalistes en el concurs d’idees per la reforma del centre urbà a través de la consulta que es farà del 20 al 26 de febrer i en la que estan convocats a participar més de 8.000 ciutadans majors de 16 anys. L’alcalde ha recordat, en aquest sentit, que el formulari per a registrar-se per participar en la votació ja està operatiu a través de la pàgina web municipal.

Els ciutadans de Mollerussa tindran accés als àudios dels plens municipals
comentaris