Els enigmes de Màrius Serra captiven al públic del cicle Biblioteques amb DO

El Celler del Castell del Remei acollirà avui divendres 20 de febrer la proposta més innovadora del cicle: el maridatge de 6 vins d’aquesta bodega amb sis peces del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa. 

Màrius Serra en la seva intervenció en el cicle Biblioteques amb DO a Mollerussa.
photo_camera Màrius Serra en la seva intervenció en el cicle Biblioteques amb DO a Mollerussa.

L'escriptor i comunicador Màrius Serra va ser el protagonista el dia 12 de febrer de la sessió del cicle Biblioteques amb DO que organitza la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa. Les paraules i jocs del comunicador mediàtic van captivar al mig centenar de persones que van participar el passat dijous en l'acte cultural.

El denominador comú de la vetllada , que es va complementar amb un tast de vi Vilosell per gentilesa del celler Tomàs Cusiné, va ser el món de la viticultura on el públic va haver d’anar resolent els jocs que l’escriptor anava plantejant i que tenien com a solució el noms de diferents varietats de vi o bé de les denominacions d’origen corresponents. Els assistents que més jocs van encertar es van endur un exemplar del seu llibre Enviar i rebre, un volum on Màrius Serra recull els seus millors 141 enigmàrius, els enigmes

Les activitats seguiran el dia 20 de febrer al Celler Castell del Remei, amb el maridatge de 6 vins d’aquesta bodega amb sis peces del Museu de Vestits de Paper de Mollerussa. Es farà a les 8 del vespre després d’una visita al celler que començarà una hora abans. Tots els que hi participin podran també gaudir de l’exposició d’una dotzena de vestits de paper que s’exhibeixen durant aquest mes en la sala principal del Castell del Remei.

Les activitats clouran el 26 de febrer a dos quarts de 9 del vespre a la biblioteca amb una xerrada viatgera que ens descobrirà la ciutat de Bordeus: ostres i vins. Anirà a càrrec de Gerard Espada i Pedro Collado per gentilesa d’Iltrida Viatges. En el transcurs de la xerrada se servirà un tast de vi Colors Negre, de Castell del Remei.

comentaris