Els millors pilots de BMX es donen cita aquest cap de setmana a Vila-sana

El circuit acull diverses proves de la Lliga Nacional de BMX Race i arribaran uns 600 participants de tot l’Estat espanyol

Circuit de BMX de Vila-sana
photo_camera Circuit de BMX de Vila-sana

Vila-sana acollirà, els propers 19 i 20 de març, als millors pilots estatals en la tercera i quarta carrera oficial de  la Lliga Nacional de BMX RACE. Les categories que hi participaran van des dels 5 anys fins als màster 40, passant per la màxima categoria d'èlit. Concretament, al voltant de 600 corredors que es disputaran les classificacions de les diferents categories existents.

Segons fonts de l'organització, aquesta lliga consta de 8 proves que es reparteixen en 4 circuits repartits en diversos punts de l’Estat espanyol com a El Campello, Vila-sana, el Álamo i Saragossa.

Competició de BMX al circuit de Vila-sana CatalunyaL'Ajuntament de Vila-sana va crear aquest circuit  l'any 2007 cedint la seva gestió al club BMX de la localitat.  Durant el 2015 s'ha remodelat completament i comptant ara amb un circuit de  500 m adaptat per tal que el puguin utilitzar des de nens de 2 anys, fins a corredors de màxim nivell. Té dues rampes de sortida de 5 i 8 m respectivament homologades per a competicions olímpiques. També disposa d'una rampa de sortida de 2 m per a principiants. Juntament amb les corbes asfaltades i el servei de lloguer de bicicletes, s'ofereixen als amants de les dues rodes tots els mitjans necessaris per a poder gaudir d'aquest esport olímpic.

El Circuit de BMX de Vila-sana és l'únic en tot l'Estat espanyol amb les mides necessàries per poder dur a terme els entrenaments per a la competició olímpica. El seu responsable, Marc Tugues fa temps que entrena a pilots de BMX  amb l'objectiu de poder-los classificar per a les olimpíades del 2020.

Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana es mostra satisfet dels resultats de la gestió del circuit per part del club i confia en un futur pròxim poder portar al municipi  i a les seves instal·lacions el centre de tecnificació espanyol d'aquest esport.

Nou web del Club d’Hoquei Patins Vila-Sana

Per altra banda, el Club Patí Vila-sana està acabant d'enllestir la seva nova pàgina web on es publicarà història, imatges i informació del club relacionada amb l'hoquei patins. El web www.hoqueivilasana.com estarà llest a principis de la pròxima setmana. La junta directiva, tècnics, jugadores i pares veuen amb bons ulls aquesta iniciativa del club en voler donar a conèixer el seu club en el món virtual.

comentaris