Els Tallers d’Estiu de Mollerussa obren les inscripcions amb la novetat d’oferir servei de menjador

Nens i nenes participant als Tallers d'Estiu a l'Ignasi Peraire 2
photo_camera Nens i nenes participant als Tallers d'Estiu a l'Ignasi Peraire

L’Ajuntament de Mollerussa ha obert el període d’inscripció per als Tallers d’Estiu, que es duran a terme a l’escola Ignasi Peraire en diferents torns al llarg de l’estiu. Es mantindran algunes novetats de l’estiu passat com les activitats aquàtiques o l’estada nocturna a les que se’ls hi sumarà l’opció del servei de menjador després de les activitats.

El casal comença el 25 de juny i s’allargarà fins al 31 d’agost amb una data significativa que serà el dijous 26 de juliol amb l’estada nocturna oberta a tots els infants participants del mes de juliol. La jornada culminarà el diPresentació dels Tallers d'Estiu de Mollerussavendres 27 amb la Festa del Casal que es celebrarà al Parc Municipal i comptarà amb l’actuació del grup d’animació Pot Petit.

La coordinació dels tallers tornarà a anar a càrrec de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba, ja que la seva proposta ha estat escollida després del concurs públic obert. Les activitats giraran entorn de l’eix d’animació Qualianji, basat en una aventura relacionada amb un joc màgic.

El preu dels tallers es manté respecte a l’any anterior amb bonificacions per les famílies nombroses i monoparentals. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament o a la piscina coberta.

comentaris