30.11.2022 |
Territoris.cat

Enderroquen tres balcons d'un edifici del Grup Sant Isidori

Mentre es du a terme l’enderroc dels balcons, els propietaris d’aquest edifici han hagut de deixar casa seva per tal que l’obra es pogués realitzar amb totes les condicions de seguretat necessàries. 

Els tècnics duen a terme les tasques d'enderroc dels balcons del Grup Sant Isidori.
Els tècnics duen a terme les tasques d'enderroc dels balcons del Grup Sant Isidori.
Enderroquen tres balcons d'un edifici del Grup Sant Isidori

L’Ajuntament de Mollerussa ha enderrocat aquest dijous tres balcons d’un edifici del Grup Sant Isidori, un dels quals presentava deficiències en la seva estructura que amenaçaven la seguretat en la via pública. Per aquest motiu, el consistori, que ha actuat d’ofici i per urgència, ha optat per eliminar els balcons i tapiarà la porta que hi dóna accés amb fustes d’encofrar. 


Mentre es du a terme l’enderroc dels balcons, els propietaris dels 8 pisos d’aquest edifici han hagut de deixar casa seva per tal que l’obra es pogués realitzar amb totes les condicions de seguretat necessàries.

Segons ha explicat l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, uns veïns han alertat a l'Ajuntament de la situació dels balcons, a la qual cosa els serveis tècnics han dut a terme una inspecció ocular, deprès de la qual han optat per no apuntalar les estructures en considerar que aquesta solució no garantia la seguretat.

Cal recordar que aquests habitatges provenen de les promocions sindicals del temps de la dictadura, per la qual cosa, alguns es troben molt deteriorats. El consistori, conjuntament amb el departament d'Habitatge i l'empresa Adigsa, fa dos anys que realitzen un estudi exhaustiu del grup d'habitatges. Un estudi que té com a objectiu recollir informació per tal de decidir quina actuació seria la més convenient, tenint en compte que es tracta d'habitatges particulars.

Solsona ha afegit que l'actuació d'aquest dijous, és un símptoma de l'estat en què es troben els habitatges, per la qual cosa el consistori continuarà treballant per tal de poder trobar una solució que estigui a l'abast dels propietaris, i resolgui la problemàtica acumulada.

Enderroquen tres balcons d'un edifici del Grup Sant Isidori
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement