22.05.2022 |

19 AL 22 DE MAIG

Torna la Festa Major de Mollerussa amb cartell encapçalat per Koers i Doctor Prats

La Festa Major comptarà amb propostes diverses com un tribut a Pepe Rubianes i el jazz de Joan Chamorro Sextet

CARTELL FESTA MAJOR 2022_WEB (1)
El desenfadat cartell d'aquesta Festa Major és un homenatge a la gent gran i fa referència a la "necessitat de recuperar els somriures", segons ha explicat l'alcalde.
Torna la Festa Major de Mollerussa amb cartell encapçalat per Koers i Doctor Prats

La Festa Major de Mollerussa, que tindrà lloc del 19 al 22 de maig, torna amb força i comptarà amb un programa divers carregat de propostes per a tots els públics i gustos. L'edició d'enguany té com a caps de cartell els grups Doctor Prats i Koers, que tindran lloc a la nit del dissabte al Pavelló Firal, juntament amb DJ Luka Caro. Versión Imposible i els autòctons Noisedrome actuaran el vespre de divendres al mateix Pavelló i serà DJ Sergi Domene qui clourà la nit amb la seva sessió. 

Koers en la programació de la Festa Major de Mollerussa
Koers és un dels grups que encapçala la programació de la Festa Major de Mollerussa d'enguany.

Reprenent la tradició truncada per la pandèmia, la festa començarà dijous 19 al vespre, dia en que s’ha programat el concert The Aguateques a la plaça de Manuel Bertrand, un concert que en cas de pluja es traslladaria a la carpa que es muntarà al pati de la pista de bitlles per acollir altres de les activitats previstes com la JoveFest.Tots els concerts seran gratuïts tot, en el cas dels del Pavelló Firal, hi haurà un control de l’aforament per vetllar per la seguretat, com es fa habitualment en aquest tipus d’esdeveniments.

cartell Festa Major
Àlex Culleré, Marc Solsona i Raquel Pueyo a la presentació del cartell i programa de la Festa Major de Mollerussa del 2022 - Foto: Ajuntament de Mollerussa

Així ho van avançar aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la regidora de Festes, Raquel Pueyo, i el tècnic de l’àrea, Àlex Culleré, que també van parlar d'altres propostes molt variades que inclouen des d de trobades cultura popular fins a exhibicions esportives i espectacles animació infantil.

Els espectacles de foc, que tradicionalment obren i tanquen la Festa Major, tampoc no faltaran en l'edició d'enguany, que es preveu que serà més encesa que mai

Pel que fa al desenfadat cartell de la Festa Major, l'alcalde va explicar que “vol ser un homenatge i un reconeixement al col·lectiu sènior de la ciutat que és un dels que més ha patit la pandèmia” així com un reflex de la necessitat de “recuperar els somriures”.

La Festa Major d’enguany també comptarà amb l’obra humorística Tribut a Pepe Rubianes, de la productora del còmic ja finat, que es farà al Teatre L’Amistat dissabte 21 de maig i el preu de l’entrada, que ja és a la venda, serà de 12 euros. També serà de pagament el concert de Joan Chamorro Sextet, que actuaran diumenge 22 a les 7 del vespre també al Teatre L’Amistat. Les entrades també són a la venda per 15 euros.

La setmana entrant es donarà a conèixer el programa complet de tots els actes de la Festa Major d’enguany, la qual reprèn el format dels anys previs a la pandèmia amb quatre dies d’activitats concebudes per donar resposta a tots els públics. 

CARTELL FESTA MAJOR 2022_WEB
El desenfadat cartell d'aquesta Festa Major és un homenatge a la gent gran i fa referència a la "necessitat de recuperar els somriures", segons ha explicat l'alcalde.

Torna la Festa Major de Mollerussa amb cartell encapçalat per Koers i Doctor Prats
comentaris