17.01.2022 |
Territoris.cat

El festival Cua d’Estiu clou la sisena edició amb èxit de públic i vol ampliar l’any vinent

Imatge del concert de l’Home Llop & The Astramats, dissabte al vespre a Cal Combelles / Fotos Àngel Pérez
El festival Cua d’Estiu clou la sisena edició amb èxit de públic i vol ampliar l’any vinent

L’Home Llop & The Astramats van concloure dissabte passat al vespre la sisena edició del festival d’espectacles de petit format Cua d’Estiu de Fondarella amb un concert d’un marcat to festiu que posava el punt final a 10 espectacles de música i teatre amb gran èxit de públic. Els organitzadors valoraven així el desenvolupament d'aquesta convocatòria i parlen ja d'una setena edició -la de l'any que ve-, en la que preveuen ampliar el festival a nous públics, amb la incorporació de programació infantil i de nous escenaris. En el balanç de tancament, es considera el festival "plenament consolidat, amb públic heterogeni i fidel que espectacle rere espectacle no falta a la cita".

Posar en valor cultura i patrimoni és l’objectiu principal de la Cua d’Estiu que enguany ha presentat 10 espectacles (7 de música i 3 de teatre). Els espectacles han tingut lloc els divendres i els dissabtes del mes de setembre a les 21.00 h i a les 12.00 h les matinals dels diumenges. Per segon any consecutiu, els diumenges la Cua ha ofert actuacions i degustacions amb productes de proximitat, que aquest any han anat a càrrec de l’empresa Mos de Tros de Vallverd d’Urgell i Formatges Camps, del Palau d’Anglesola que han ofert un tast dels seus productes el diumenge al migdia.

El festival està organitzat per la companya Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja, amb el suport de diferents institucions

Els promotors de la iniciativa són la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja. El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Fondarella, la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. L’objectiu del festival és valorar el patrimoni arquitectònic de Fondarella, promocionar produccions d’arts escèniques dels grups i companyies de les Terres de Lleida, representar els espectacles en espais d’interès patrimonial del Pla d’Urgell, difondre els espectacles de petit format, ressaltar el treball que realitzen els grups i companyies de les Terres de Lleida, oferir produccions de qualitat i de noves per tenir una oferta per a totes les franges d’edat.

El festival Cua d’Estiu clou la sisena edició amb èxit de públic i vol ampliar l’any vinent
comentaris