06.07.2020 |
Territoris.cat

Fira de Mollerussa confirma un dèficit de 120.000 euros en la primera edició del Mollerussa Mon Amour Summer Festival

Els grups de l'oposició neguen rotundament que se'ls hagués permès participar de l'organització del festival Mon Amour, van donar un vot de confiança perquè quan es va presentar ja estava tot amanit

Fa1na la representació del Pla d'Urgell en el Mon Amour
Fa1na la representació del Pla d'Urgell en el Mon Amour
Fira de Mollerussa confirma un dèficit de 120.000 euros en la primera edició del Mollerussa Mon Amour Summer Festival

El director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra ha confirmat aquest dimarts que el Mollerussa Mon Amour Summer Festival va general un dèficit de més de 120.000 euros -el que representa al voltant de 1.500 entrades venudes en els dos dies- unes pèrdues que el responsable de l'ens firal atribueix a un seguit d'errors, com podia ser el format, la data, un cartell massa ample o la precipitació.

Segarra ha destacat que pel que fa a l'organització va ser impecable però no va estar d'acord amb la resposta del públic

Segarra també va voler deixar clar que el festival va comptar amb l'aprovació del Comitè Directiu, del que hi formen part una representació de tots els grups polítics municipals.

Poldo Segarra presenta les jornades tècniques 2018El director de Fira de Mollerussa, ha explicat que en el darrer comitè directiu es va aprovar constituir una comissió de treball en la que hi participin diferents agents de la ciutat així com professionals del sector. Un col·lectiu que en primer lloc haurà de decidir si una segona edició és viable o no. En cas afirmatiu hauran de perfilar tots els detalls de format, cartell, dates, i el més important iniciar les tasques d'organització a partir d'aquest mateix setembre.

Pel que fa als rumors de la seva dimissió, tal com es va publicar en diferents mitjans, Segarra ho ha negat rotundament, hi ha afegit que com en cada mandat posava el càrrec a disposició de l'equip de Govern i aquest és el que ratifica o no la seva continuïtat.

Els portaveus de l'oposició Engelbert Montalà d'ERC i Teresa Ginestà del PSC, han estat contundents afirmant que l'equip de Govern no els va fer partícips ni se'ls va consultar per l'organització del festival. Per la qual cosa han mostrat el seu malestar per les declaracions del director de Fira de Mollerussa, ambdós han afirmat que quan es va comunicar la celebració del festival ja estava tot amanit.

Engelbert Montalà, portaveu d'ERC, ha volgut deixar clar, que van voler donar un vot de confiança a l'equip de govern, i que amb la informació de què disposaven no podien fer altra cosa. El  regidor republica, afegeix que voler traslladar la responsabilitat a tots els grups, no és gaire ètic, quan es disposa d'una majoria absoluta.
 

Fira de Mollerussa confirma un dèficit de 120.000 euros en la primera edició del Mollerussa Mon Amour Summer Festival
comentaris