Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe a l’Autotardor

El sector automobilístic va tancar la 27a fira Autotardor amb un total de 105 vehicles venuts per un import d’2.083.855 euros, suma aquesta última que representa la segona millor dada de la història del certamen
El director Xavier Roure lliura el premi d'Autotardor ©Firamollerussa
photo_camera El director Xavier Roure lliura el premi d'Autotardor ©Firamollerussa

La veïna de Bellcaire, Marta Niubó va rebre aquest dijous el xec de 3.000 euros que va guanyar en el sorteix entre els compradors d'un vehicle en la fira Autotardor de Mollerussa. L'acte de lliurament va tenir lloc en les instal·lacions de la firma Solcar de Tàrrega, on la guanyadora va adquirir un Audi A3.

Patrocinat pels expositors d’automoció participants en la fira i l’ens firal, aquest sorteig de 3.000 euros esdevé un al·licient i un dels atractius d’aquest certamen. A més a més d’aquest sorteig, al llarg de l’any es fan dos sorteigs més, un de 3.000 euros per la fira Autotrac i un altre de 6.000 euros entre els compradors d’un cotxe durant la Fira de Sant Josep, el que suposa un total de 12.000 euros entre les tres fires.

Fira Autotardor maquinària agrícola ©Firamollerussa
Fira Autotardor maquinària agrícola ©Firamollerussa

El sector automobilístic va tancar la 27a fira Autotardor amb un total de 105 vehicles venuts per un import d’2.083.855 euros, suma aquesta última que representa la segona millor dada de la història del certamen. L’esdeveniment inclou així mateix maquinària agrícola i industrial i furgonetes, també de segona mà.  

El sector automobilístic ha tancat aquest 2022, en les tres fires que s’han desenvolupat a la capital del Pla d’Urgell i organitzades per Fira de Mollerussa (Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor), un total de 367 cotxes venuts, entre nous i d’ocasió, i un volum de negoci de 9.659.384 euros.

  

comentaris