29.02.2020 |
Territoris.cat

Fira de Mollerussa converteix Lo Vermutet en correbars i dobla horari

Lo Vermutet de Mollerussa a la plaça de l'Ajuntament
Lo Vermutet de Mollerussa a la plaça de l'Ajuntament
Fira de Mollerussa converteix Lo Vermutet en correbars i dobla horari

Lo Vermutet Mollerussa 2018 1Fira de Mollerussa convoca per aquest dissabte 28 de juliol una nova edició de Lo Vermutet, la trobada gastronòmica dels locals de la capital del Pla d'Urgell, que en la cinquena edició canvia de l'anterior format estàtic a una proposta itinerant per locals participants. Entre les novetats, l'ens firal també ha prolongat l'horari per tal d'abastar diferents perfils de públic, és per això que es podran degustar les tapes de dos quarts de dotze a dos quarts de tres i de les vuit a dos quarts de dotze del vespre.

En l'edició d'enguany hi participaran tretze establiments que oferiran la tapa i beguda al preu de 2 euros, si es va la compra anticipada dels tiquets en els mateixos establiments Breiko, Café Bunker, El Nou 19, Krostó, La Botiga, Maronna, Pastisseria Sant Isidori, Patet, Pizzeria L'Avinguda, Punt 14, Restaurant Com a Casa i Restaurant L'Antic.

Segons el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, el nou format vol fer més promoció econòmica dels establiments, així com una millora en la logística de l'organització. La versió itinerant de Lo Vermutet, ha obtingut molt bona resposta i que fins i tot ha fet que s'hagin apuntat nous establiments que no havien participat anteriorment.

Comentarios