Fira de Mollerussa demana a la Cambra de Comerç de Lleida que se'ls tingui en compte en les missions comercials

Diumenge al matí tindrà lloc la vint-i-dosena Trobada de Motos Clàssiques organitzada amb la col·laboració de l’associació Motos Clàssiques Ponent de Mollerussa.

Joan Simó, inaugura Expocàssic, acompanyat de Marc Solsona, Poldo Segarra i Josep M. Huguet.
photo_camera Joan Simó, inaugura Expocàssic, acompanyat de Marc Solsona, Poldo Segarra i Josep M. Huguet.

El president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona ha demanat al president de la Cambra de Comerç de Lleida, Josep Simó, complicitat, ajuda i interacció a l'hora de potenciar les missions comercials, amb l'objectiu que es tinguin en compte les fires de Mollerussa, i en especial Sant Josep, donat que es tracta de certàmens de referència en el territori, en l'àmbit català, europeu i en alguns casos de més magnitud. Solsona ha afegit que cal aprofitar les inèrcies del territori, la potencialitat dels certàmens, intentant mantenir la identitat de cadascuna, però conscients que si es fa, una bona estratègia totes en poden sortir beneficiades.

Expoclàssic, exposició de vehicles de la marca MG.El president del Patronat Fira de Mollerussa, considera que la situació econòmica ha millorat i un cop visualitzat el recorregut i la potencialitat de les fires, la Cambra de Comerç, que representa a tots els ens firals del territori, hauria de tenir en el pensament a Mollerussa i les seves fires, en les missions comercials, per tal d'atreure professionals i empresaris que vulguin invertir o trobar negoci o producte, i que tinguin en compte que els certàmens de la capital del Pla d'Urgell són una bona eina, que posen al servei de la Cambra de Comerç, per arribar a una aliança d'èxit.

Joan Simó ha sigut l'encarregat d'inaugurar la vintena edició de la fira Expoclàssic, un certamen que commemora dues dècades amb un important increment d'expositors, i una gran afluència de públic, poques hores abans d'obrir oficialment, el que denota l'interès en aquesta fira, segons ha explicat el director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra. La fira està evolucionant en el seu concepte, amb una major mobilitat d'expositors el que la fa més dinàmica, i més qualitativa i amb una variada oferta de productes, que la converteix en més atractiva, ha afegit Segarra.

Per la seva banda Josep Simó ha manifestat la important evolució de la fira, que va conèixer en els seus inicis, el que considera una constatació de l'esforç de l'ens firal i de l'evolució positiva dels certàmens, una activitat que també representa una important font de recursos indirectes, en el municipi, en l'àmbit de la restauració i l'allotjament. Simó ha afegit que malgrat els repunts de millora econòmica, encara hi ha molta gent amb dificultats, una situació que tan sols es pot resoldre amb la confiança del consumidor per tal que millori el consum. El responsable de la Cambra de Comerç ha afegit que malgrat el veto Rus, el sector agrari i exportador ha buscat altres línies, encara que reconeix que en detriment de més bons preus.

Expoclàssic, exposició de motos japoneses de competició.Expoclàssic es completa amb dues exposicions monogràfiques, una dedicada a les motos japoneses que han participat en els grans campionats mundials, i una altra a l'evolució de la marca de cotxes MG. Diumenge al matí tindrà lloc la 22a Trobada de Motos Clàssiques organitzada amb la col·laboració de l’associació Motos Clàssiques Ponent de Mollerussa. La convocatòria, que acostuma a plegar un centenar de motos, s’iniciarà amb un esmorzar per continuar després amb un recorregut per municipis veïns amb parada a Montgai i Fondarella.

comentaris