06.12.2021 |
Territoris.cat

Fira de Mollerussa lliura el premi de 6.000 euros per comprar un cotxe a la Fira de Sant Josep

L’empresa Bar Restaurant Torrent de Juneda va resultar guanyadora per l'adquisició d'un Mercedes GLC 220 a l’expositor Nayper Motor de Lleida, a la seu del qual s’ha portat a terme l’entrega del taló

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
L'entrega del taló s'ha fet a la seu de l’expositor Nayper Motor de Lleida
Fira de Mollerussa lliura el premi de 6.000 euros per comprar un cotxe a la Fira de Sant Josep

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha fet aquest dilluns el lliurament del Premi de 6.000 euros a la propietària de l’empresa Bar Restaurant Torrent de Juneda, Núria Torrent, que va resultar guanyadora del sorteig realitzat entre tots els compradors d’un cotxe en el marc de la passada 144 Fira de Sant Josep de Mollerussa. L’agraciada amb el premi va comprar un Mercedes GLC 220 a l’expositor Nayper Motor de Lleida, a la seu del qual s’ha portat a terme l’entrega del taló.

El certamen va tancar amb 219 cotxes venuts per un import de 5,4 M€

Aquest sorteig, patrocinat per Fira de Mollerussa com a organitzadora de la Fira de Sant Josep i els mateixos expositors del Saló de l’Automòbil, és un dels al·licients i atractius del certamen per potenciar les vendes a la mateixa fira. La 144 Fira de Sant Josep va comptar amb una important oferta expositiva amb la participació de 21 expositors al Saló de l’Automòbil, celebrat del 17 al 20 del passat mes de març.

El sector d’automoció de la passada 144 Fira de Sant Josep va tancar amb 219 cotxes venuts, per un import total de 5,4 milions d’euros.

Pel que fa a la procedència dels compradors, el 9% de Mollerussa, un 16% d’altres poblacions del Pla d’Urgell, el 22% de Lleida ciutat, el 34% de la resta de la demarcació de Lleida, un 6% de la província de Barcelona, un 4% de Tarragona i un 9% de fora de Catalunya. Destacar en aquest apartat, l’increment en les vendes realitzades a compradors de fora Catalunya, que han doblat en percentatge, així com l’augment de compradors de la demarcació de Barcelona.

Fira de Mollerussa lliura el premi de 6.000 euros per comprar un cotxe a la Fira de Sant Josep
comentaris