Fira de Mollerussa lliura el premi dels 3.000 euros d’Autotrac al veí de Montblanc que va comprar un cotxe d’ocasió a la fira

Francesc Pua, Aaron Lópezn i Poldo Segarra en el lliurament del premi de 3.000 euros
photo_camera Francesc Pua, Aaron Lópezn i Poldo Segarra en el lliurament del premi de 3.000 euros

Aaron López, veí de Montblanc, va rebre aquest dimarts, el premi de 3.000 euros, com a guanyador guanyador en el sorteig que es va realitzar entre els compradors d'un cotxe d'ocasió en el marc de la passada fira Autotrac de Mollerussa, que es va celebrar del 13 al 15 d'abril. El premi l'ha lliurat el director de Fira de MollerussaPoldo Segarra, acompanyat del director comercial Francesc Pua, en les instal·lacions de l'expositor Servissimó de Golmés.

El sorteig del Premi de 3.000 euros en el sector d'automoció, patrocinat pels mateixos expositors i l'ens firal, esdevé un al·licient de compra alhora que permet conèixer el volum de negoci assolit. En aquest sentit, el conjunt de les firmes d'automoció participants en la darrera edició d'Autotrac van tancar assolint un nou rècord de volum de negoci, superant per primer cop els 2 milions d'euros corresponents a la venda de 144 vehicles d'ocasió.

comentaris