07.05.2021 |
Territoris.cat

L’ENS FIRAL HA DECIDIT APOSTAR PER CONSERVAR EL CERTAMEN DESPRÉS DE CONSULTAR-HO AMB ELS EXPOSITORS

Fira de Mollerussa manté l’Autotardor i el celebrarà al desembre

Autotardor de Mollerussa exposa més de 400 vehicles d'ocasió
L'Autotardor de Mollerussa en edicions anteriors.
Fira de Mollerussa manté l’Autotardor i el celebrarà al desembre

11, 12 i 13 de desembre és la nova data que Fira de Mollerussa ha fixat per a la celebració de la 26a fira d’Autotardor, certamen dedicat al sector d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola i industrial. L’ens firal ha pres aquesta decisió un cop publicat aquest dissabte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la pròrroga de la suspensió de les fires comercials, dins les mesures sanitàries per la Covid-19, i que impossibilita la realització de l’esdeveniment aquest cap de setmana vinent, del 20 al 22 de novembre, com s’havia proposat. 

Després de consultar-ho amb els expositors, Fira de Mollerussa veu la viabilitat de portar a terme la convocatòria si aquesta es fes al mes de desembre. Així ho ha fet saber ja a les firmes expositores, part de les quals han donat el vistiplau i han manifestat la seva intenció de participar-hi en les noves dates, segons ha explicat el director del Patronat de Fires de la capital del Pla d’Urgell, Xavier Roure

El director ha afegit que la predisposició dels expositors anima també l’ens firal a mirar de salvaguardar el certamen, alhora que ha assegurat que es reforçaran les mesures i se seguiran els protocols sanitaris i de seguretat marcats per les autoritats

El calendari anual de Fira de Mollerussa inclou dues fires d’ocasió: l’Autotrac, a l’abril, i l’Autotardor, a l’octubre. Davant la situació sanitària i les restriccions preses per les autoritats atenent a la pandèmia provocada per la Covid-19 des del passat mes de març, cap de les dues cites s’han pogut desenvolupar, a les quals cal afegir la Fira de Sant Josep, cancel·lada només una setmana abans de la seva celebració.

Pel que fa a l’Autotardor, des de l’ens firal -i amb l’aprovació dels expositors- es va veure la possibilitat d’ajornar-la al mes de novembre, concretament el cap de setmana del 20 al 22, si bé l’ampliació de les restriccions anunciada aquest dissabte tornen a impossibilitar la seva celebració. Malgrat tot, la desescalada de les restriccions actuals fa preveure la possibilitat de celebrar-la al desembre, davant la qual cosa “es torna a fer una nova aposta perquè així sigui”, segons va defensar Roure. 
 

Fira de Mollerussa manté l’Autotardor i el celebrarà al desembre
comentaris