01.12.2022 |
Territoris.cat

Fira de Mollerussa oferirà instal·lacions i serveis a empreses privades per organitzar esdeveniments

Fira de Mollerussa oferirà a entitats privades el pavelló del 125è aniversari per organitzar esdeveniments

Presentació Fires Mollerussa, Poldo Segarra, J.R Domingo i Josep Simó
Poldo Segarra, J.R Domingo i Josep Simó han anunciat el nou programa
Fira de Mollerussa oferirà instal·lacions i serveis a empreses privades per organitzar esdeveniments

Fira de Mollerussa ha presentat aquest dilluns el calendari dels esdeveniments firals previstos per aquest pròxim any 2018.  En aquest marc, el Director de Fira, Poldo Segarra, ha anunciat un programa de fins a vuit fires, una xifra que ha considerat molt notòria per una ciutat de 15.000 habitants. Segarra també ha volgut remarcar que l’objectiu és repetir bons resultats com el de les vendes de cotxes que van superar els 11 milions d’euros, una xifra excepcional.Presentació Fires Mollerussa - Texte

Una de les novetats anunciades i previstes per enguany serà oferir les instal·lacions i serveis a entitats privades que vulguin organitzar esdeveniments. En aquesta ocasió, se cedirà el pavelló del 125è aniversari aprofitant que l’Ajuntament i realitzarà accions de millora.

Fira de Mollerussa també ha comunicat que està preparant una activitat ramadera que tindrà lloc a l’Institut de Mollerussa. Aquesta s’ha organitzat conjuntament amb entitats privades i associacions de productors per tal d’unir sinergies i poder crear esdeveniments nous i dinamitzadors que potenciïn aquest sector tan potent dins de la Comarca.

BANNER-728x145-LUNBRA---BUNKERDins de la presentació s’han recordat alguns canvis com el fet que s’hagi suprimit la Fira Events, que es va creure convenient no continuar, o la consolidació de la Drone Party, iniciativa pionera, ja que va ser la primera competició professional de drones que es va celebrar arreu de la península ibèrica i que enguany ha assolit punts de qualitat que li donen una dimensió més enèrgica.

Dins els vuit certàmens que desenvoluparà Fira Mollerussa es troba la Drone Party, l’Autotrac, l’ExpoClàssic, l’Autotardor, el Concurs de Pintura Ràpida, la Lan Party, el Saló de l’Automòbil (que s’inclou dins la fira de Sant Josep), i les diferents edicions de Lo Vermutet. En total, es disposarà d’un pressupost de 700.000, una mica inferior a l’any anterior.

Fira de Mollerussa oferirà instal·lacions i serveis a empreses privades per organitzar esdeveniments
comentaris