La Fira de Sant Josep de Mollerussa obre portes amb més de 25.000 metres quadrats d'exposició

Saló del Tractor a la Fira de Sant Josep
photo_camera Saló del Tractor a la Fira de Sant Josep

La Fira de Sant Josep de Mollerussa obrirà portes aquest dissabte, amb una superfície d'exposició de 25.141 metres quadrats, el que representa un increment de 5.000 metres quadrats més que l'anterior edició, tot comptant amb la incorporació del Saló del Tractor. Bones expectatives que també constata l'increment d'expositors que han arribat ala 294, 14 més que l'any passat.

L'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha assegurat que aquestes xifres donen a entendre que Sant Josep és un ''esdeveniment firal amb majúscules que supera el límit territorial

Marc Solsona i Poldo Segarra presenten la Fira de Sant JosepEl director de Fira de MollerussaPoldo Segarra, ha explicat que l'increment d'expositors es deu al fet que enguany hi ha tractors però també perquè el Saló de l'Automòbil també augmenta passant de 23 a 26 firmes amb la inclusió d'expositors de motos i caravanes. El gruix fort de l'exposició es trobar però al recinte exterior, que transcorre per l'avinguda del Canal de la capital del Pla d'Urgell on hi haurà 128 firmes de maquinària agrícola. Segarra ha remarcat que la majoria són de Catalunya i l'Estat però que també n'hi haurà provinents de França i Itàlia.

Imatge del saló de l'Automòbil en la Fira de Sant Josep de Mollerussa InteriorD'altra banda, Segarra confia que les bones prediccions meteorològiques afavoreixin la presència de visitants els quatre dies de fira i que se superi la xifra de l'any passat, que va ser d'unes 170.000 persones. En aquest sentit, Segarra també espera que el volum de visitants es vegi reflectit en vendes i accions comercials. Les úniques vendes que pot comptabilitzar l'organització firal són les d'automòbils. L'any passat es van vendre 279 cotxes per valor de 7,1 milions d'euros.

La fira serà inaugurada pel president de la Generalitat, Quim Torra, dissabte a les deu del matí que després de presidir l'acte institucional al Centre Cultural visitarà juntament amb la restada d'autoritats el recinte firal. Una de les novetats d'aquest recinte serà el Pavelló del 125è aniversari, que estrenarà la remodelació del terra, que s'ha enrajolat. Dimarts, dia de Sant Josep, a la tarda, la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, clourà el certamen.

comentaris