Golmés arrenca la temporada de celebracions amb la tradicional Festa de les cassoles

Festa de les Cassoles a Golmés (2)
photo_camera Més de set-centes persones en la Festa de les Cassoles de Golmés

Golmés va donar el tret de sortida a la programació de festes anuals amb la tradicional Festa de les Cassoles, una convocatòria gastronòmica que va reunir més de 700 persones al Pavelló Municipal Salvador Ezquerra.

Festa de les Cassoles a Golmés (1)Des de primera hora del matí el parc del Poliesportiu es va convertir en laboratori culinari, en el que els mestres cassolaires començaven a preparar aquest plat tradicional. Amb la creativitat habitual, cada mestre aplica el seu secret particular per poder proclamar la recepta com la millor de la trobada. Un jurat d'experts de la gastronomia en fan el veredicte per qualificar la millor cassola.

La Festa de les Cassoles de Golmés reuneix a un gran nombre de convidats, representants de les administracions locals de la comarca, així com de la demarcació de Lleida. La festa gastronòmica dona el tret de sortida a les celebracions del municipi del Pla d'Urgell que culminarà amb la Festa Major al mes d'agost.

En el decurs de la Festa es va dur a terme el tradicional Bingo, que va repartir un seguit d'obsequis que aporten els establiments i empreses de la comarca. La festa va finalitzar amb una sessió de ball que va amenitzar l'Orquestra Quartz.

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement