Cap de setmana d'activitats a Sidamon amb festa de l'Associació de Dones i Bicicletada Popular

L'Associació de Dones de Sidamon celebra la festa anual
photo_camera L'Associació de Dones de Sidamon celebra la festa anual

Sidamon va retre homenatge aquest dissabte als membres de l'Associació de Dones, un reconeixement a l'activitat i el dinamisme de l'entitat envers la convivència i cohesió social del municipi del Pla d'Urgell. Una feta que es va celebrar amb una sessió musical i posterior sopar de germanor, en el decurs del qual la direcció de l'entitat va lliurar un obsequi commemoratiu a totes les sòcies.

participants en la sortida cicloturística de SidamonEl diumenge va ser el torn de l'activitat física, promoguda per l'Associació Cultural de Sidamon, amb la vint-i-setena edició de la Bicicletada Popular. La convocatòria va reunir cent cinquanta participants davant del Forn Macià, per perdre la sortida, en un dels dos trajectes programats. El recorregut finalitzava a La Pineda Municipal, lloc en el qual els participants van rebre un entrepà i beguda, una recompensa que també van rebre els que van decidir fer el recorregut fins a La Pineda, a peu.

La jornada esportiva finalitzava amb un sorteig de regals que van proporcionar diversos establiments i empreses de la localitat.

comentaris