06.07.2022 |
Territoris.cat

Homenatge al fotoperiodista linyolenc Juan Ramón Tarragó

Juan Ramón Tarragó sempre al costat de l'esport
Juan Ramón Tarragó sempre al costat de l'esport
Homenatge al fotoperiodista linyolenc Juan Ramón Tarragó

El passat divendres en el decurs de la Gala de Premis de l'Atletisme de Ponent, que organitza la Lliga Ponent, es va retre homenatge al fotoperiodista de Linyola Joan Ramón Tarragó. Les entitats esportives van voler reconèixer la tasca de Tarragó, en el seguiment dels esdeveniments esportius de la demarcació de Lleida.

Juan Ramón Tarragó sempre al costat de l'esportLa passió fotogràfica de Joan Ramón Tarragó no es limita a l'atletisme o a l'esport, les seves instantànies també recollint molt de la cultura popular del territori, que recull en les xarxes i en la publicació linyolenca Barret Picat. Un personatge que és fàcil trobar-lo en qualsevol festa, acte, o esdeveniment dels pobles de la demarcació, sempre hi ha excusa per recórrer tot allò que pot ser fotografiat.

Dedicació, desinteresada a la recerca de la imatge, d'un homenot modest per reconegut per tota la professió del territori. bagi des de, també la nostra modestia, aquest reconeixement Juan Ramón

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Des de Territoris.cat, i el que escriu Josep A. Pérez, també volem agrair al Juan Ramón, la seva predisposició ha facilitat imatges, dels esdeveniments als quals no podem assistir. El fotògraf pla urgellenc no ha tingut mai un no, per resposta, els seus blogs sempre han estat oberts a qualsevol dels bons amics amb què compta als mitjans lleidatans, per facilitar aquella bona fotografia, majoritàriament de la seva Linyola.

Homenatge al fotoperiodista linyolenc Juan Ramón Tarragó
comentaris