Inicien la millora de ferm en les 4 zones d’aparcaments públics a Mollerussa

Les zones es troben al carrer de Ponent, cantonada amb el de Domènec Cardenal; el de l'avinguda de Negrals, el del carrer de l'Acadèmia, i el de l'avinguda de Catalunya, amb una oferta en total de 150 places gratuïtes prop del centre

Moviment de terres a la zona del  carrer de Ponent, amb Domènec Cardenal
photo_camera Moviment de terres a la zona del carrer de Ponent, amb Domènec Cardenal

L'empresa adjudicatària de les obres de condicionament de les quatre zones d'aparcament municipal, va començar aquest dimarts els treballs de moviment de terres, una primera fase que consisteix a aportar els materials que han de permetre millorar i compactar el ferm, en el que posteriorment s'aplicarà una capa asfàltica.

Moviment de terres a la zona del  carrer de Ponent, amb Domènec CardenalL'empresa realitzarà aquesta primera fase en les quatre zones i espera uns dies per aplicar l'asfalt. En concret, les zones en les quals s'actua són l'aparcament del carrer de Ponent, cantonada amb el de Domènec Cardenal, el de l'avinguda de Negrals, el del carrer de l'Acadèmia i el de l'avinguda de Catalunya. L'Ajuntament va aprovar aquesta actuació amb la finalitat de regularitzar-ne el ferm i millorar l'evacuació de les aigües. L'obra compta amb un pressupost de 34.741 euros i tindran un termini d'execució d'un mes.

Es tracta de finques particulars que han estat cedides a través d'un conveni a l'Ajuntament per tal que les habiliti com a aparcaments públics. Val a dir que en concret aquests 4 aparcaments, tres dels quals ja estan en actiu, ofereixen gairebé 150 places d'aparcament gratuït en zones properes al centre.

Comentaris