La ironia i l'enginy d'Empar Moliner omple la Biblioteca Comarcal Jaume Vila

Durant tot el mes de febrer a la Biblioteca es pot visitar l’exposició fotogràfica Terra endins de Sarah Bejerano, formada per 17 imatges captades en grans espais i petits racons del Pla d’Urgell.

Xerrada d'Empar Moliner a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa
photo_camera Xerrada d'Empar Moliner a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa

Fidel a la seva personal ironia i enginy, la periodista i escriptora Empar Moliner va captivar al nombrós públic que va assistir aquest dijous a la seva xerrada, Llegir i escriure. Moliner protagonitzava la tercera jornada del cicle Biblioteques amb DO que organitza la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa.

L'escriptora va dedicar la xerrada a la relació entre el vi i la literatura, fent lectura de diferent passatge d'obres com la de Roald Dahl, El Tast. L'acte cultural es va combinar amb el tast del vi Cara Nord, dels cellers Tomàs Cusiné.

Imatge del vi Cara Nord dels cellers Tomà CusinéEl cicle finalitzarà el pròxim dissabte 27 de febrer al Castell del Remei, en el que els participants gaudiran d'un esmorzar tradicional amb arengada i raïm, acompanyat de vi del celler Castell del Remei. La cloenda es completarà amb les interpretacions de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, que aprofitarà la trobada per presentar el seu nou treball discogràfic, que ha titulat Branques. Els participants que ho desitgin podran assistir a una visita guiada al celler.

La programació del cicle es completa amb l'exposició de Sarali Bejerano, Terra endins que es pot visitar a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, durant tot el mes de febrer. Una mostra de disset instantànies captades en grans espais i petits racons del Pla d’Urgell. També s’ha fet una edició limitada de vi, amb 150 ampolles de Vilosell etiquetades per a la Biblioteca Jaume Vila amb un preu de venda al públic d’11 euros.

Aquesta quarta edició de Biblioteques amb DO compta amb l’adhesió de 49 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya. Cada mes està dedicat a una regió vitivinícola a través de les biblioteques del seu territori, i en el mes de febrer la protagonista és la DO Costers del Segre.

comentaris