26.09.2020 |
Territoris.cat

Ivars d’Urgell finalitza el condicionament de la zona del Pavelló Poliesportiu

Imatge de la zona del Poliesportiu Municipal d'Ivars d'Urgell 1
Imatge de la zona del Poliesportiu Municipal d'Ivars d'Urgell 1
Ivars d’Urgell finalitza el condicionament de la zona del Pavelló Poliesportiu

L’Ajuntament d’Ivars d’Urgell té previst iniciar ben aviat els treballs d’arranjament de la zona esportiva i de lleure, en la que es troba el Pavelló Poliesportiu i l’edifici de l’antic Alberg.

Carretera Ivars d'Urgell a BellpuigSegons l’alcaldessa d’Ivars d’Urgell, Montserrat Coma, el projecte té previst condicionar els espais que es troben entre l’edifici de l’antic Alberg, ara seu dels escoltes ivarsencs, i el Pavelló Poliesportiu, per tal de millorar la integració amb la zona verda del parc de l’ermita de la Mare de Déu de l’Horta. Les obres contemplen la construcció de voreres en l’entorn del Pavelló, enjardinament de l’espai que es troba entre aquest equipament i la carretera de Barbens, i la instal·lació d’un no enllumenat públic.

Segons Coma, un cop finalitzades les obres dels vestidors del pavelló, aprofitant aquestes obres, també s'aplicarà una pintura de protecció a la pista. El projecte del pavelló poliesportiu quedarà pendent d'instal·lar la calefacció.

El consistori ha rebut una aportació de 23.000 euros de la Diputació de Lleida, per finançar aquesta actuació.

Per altra banda, Coma ha explicat que la corporació provincial té previst iniciar aviat les obres de millora del ferm de la carrereta d’Ivars a Bellpuig, un cop s’han finalitzat les de la carretera de Castellserà, i a l’espera d’adjudicar la darrera fase de la variant, que unirà amb aquesta darrera via.

Ivars d’Urgell finalitza el condicionament de la zona del Pavelló Poliesportiu
comentaris