Ivars d'Urgell finalitza la senyalització i millores dels accessos al municipi i a l'Estany

També s'ha dut a terme la reposició de la pintura del terra i nova senyalització de les pistes de les activitats esportives en el Pavelló municipal així com de l'escut del poble en el centre de la pista
Senyalització cami de l'Estany
photo_camera Senyalització cami de l'Estany

L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell ha dut a terme diverses actuacions de millora en els accessos al municipi i al parc natural de l'Estany, la majoria de les obres finançades pel Pla de Dinamització que va convocar la Diputació de Lleida, i la resta directament l'ens provincial en tractar-se de vies de la seva competència.

Millora camí d'Ivars a l'Estany i Cal SinénLa primera de les actuacions s'ha dut a terme en el camí de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, que ha consistit en la millora de la senyalització horitzontal de la via, fins al Centre d'Interpretació de Cal Sinén, així com en una senyalització especial, més contundent, en l'encreuament amb la variant. Segons ha explicat l'alcalde d'Ivars d'Urgell, Joan Carles Sánchez, el consistori a pres mesures excepcionals en aquest punt, pel fet que s'han produït alguns accidents, i un d'ell mortal. El cost de l'actuació ha sigut de 24.225 euros.

Sánchez ha explicat que també s'ha actuat en el camí que uneix l'EMD de Vallverd amb Penelles i la colònia agrícola del Castell del Remei, una actuació que ha suposat una inversió de 25.102 euros i que ha consistit en la pavimentació. Aquesta via ha vist incrementat en volum de trànsit amb les visites a l'espai arquitectònic i el celler de Tomàs Cusiné.

Nova pintura i l'escut al Pavelló d'Ivars d'UrgellL'alcalde del municipi del Pla d'Urgell ha destacat l'obra de la carretera que uneix el municipi amb l'EMD de Vallverd, un projecte que va arrencar l'anterior equip de govern i s'ha pogut finalitzar amb el suport de la Diputació de Lleida, ja que es tracta d'una via de la seva competència. Aquesta obra s'ha dut a terme en una primera fase, i esperen poder començar la segona amb el bon temps.

La darrera de les millores s'ha dut a terme en el Pavelló municipal, amb un pressupost de 29.850 euros, que ha consistit a aplicar una nova pintura a terra i senyalitzar les pistes de les diferents activitats esportives que s'hi duen a terme. El consistori també va encarregar que es pintés l'escut del poble en el centre de la pista.

comentaris