Josep M. Pons, 'Estic convençut que aquest any vindrà el Bruce' a Vilanova de Bellpuig

No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig 2018
photo_camera No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig 2018

Josep Maria Pons, el promotor del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig, està convençut que aquest any Bruce Springsteen apareixerà al festival, a la tercera va la vençuda, afirma amb rotunditat Pons. Per aquest motiu l'organització té reservada una casa rural del poble per si de cas i Pons assenyala que per la filla de Bruce Springsteen tenen constància que a ell mateix i a la seva banda els han agradat molt les dues gravacions ja realitzades, sobretot la de la passada edició Badlands.

El municipi del Pla d'Urgell prepara la tercera edició de la convocatòria en tribut al Boss, que se celebrarà el 29 de juny, en aquesta ocasió dedicada a la peça, Glory Days, després del No Surrender del 2017 i Badlands del 2018. L'organització espera més d'un miler de músics per interpretar el tema de Bruce Springsteen en el camp municipal d'esports, un dels més coneguts i significatius de la carrera del músic nord-americà.

Segons Pons, el fet de triar Glory Days, pot ajudar a fer créixer el nombre de participants, ja que el tema inclou trompetes i trombons. Aquests dos instruments doncs, se sumaran als cantants, bateries, baixistes, guitarres, teclats i saxos que fins ara ja han pres part en les dues primeres edicions del festival.

L'organització vol apostar fort aquest any per millorar les condicions dels músics participants 

No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig 2018, secció de bateriesAntoni Tolmos tornarà a dirigir la banda i s'han fet canvis en els equips de so perquè aquest millori i els músics tinguin la mateixa sensació com 'si estiguessin tocant a dalt d'un escenari. Novament, tot plegat s'enregistrarà amb vídeo perquè en quedi constància i després es penjarà a la xarxa. Cal destacar que el videoclip de la cançó No Surrender que es va interpretar el primer any ja supera les 860.000 visualitzacions a Youtube.

Després de l'enregistrament de Glory Days està prevista l'actuació de la banda tribut a Bruce Springsteen, Sergio Gisbert & The Jacks amb la formació al complet, un grup considerat com el millor de tribut a l'artista nord-americà de tot Europa.

Un col·lectiu de Madrid els va oferir la possibilitat de traslladar el No Surrender Festival a la capital espanyola facilitant-los serveis i tot el que els fes falta, però nosaltres som de Vilanova i no ens fa gràcia marxar

No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig 2018, secció de ventMalgrat que les inscripcions per participar no s'obren fins aquest dimarts a la matinada, Josep Maria Pons assegura que fa mesos que reben missatges d'arreu de planeta per poder venir al festival. Explica així el cas d'una persona d'Alemanya que fins i tot abans de fer-se públic que hi hauria una tercera edició ja tenia els bitllets d'avió comprats. Pons remarca que també han rebut missatges d'interès des d'Austràlia, els EUA, l'Índia, Xipre, Israel, Noruega, Suècia, França i Itàlia

comentaris