La mollerussenca Rim Khamlichi, una de les set joves triades a tota Espanya per entrevistar-se amb el president

Segons Rim, aquesta trobada “és una oportunitat valuosa perquè els joves puguem expressar les nostres preocupacions i ser escoltats per les persones que prenen decisions que afecten la nostra vida diària”
Rim Khamlichi es reuneix amb el president Pedro Sánchez ©AjMollerussa
photo_camera Rim Khamlichi es reuneix amb el president Pedro Sánchez ©AjMollerussa

La jove mollerussenca Rim Khamlichi ha participat aquest dimecres en una recepció amb el president del Govern espanyol Pedro Sánchez juntament amb set joves més de tot l'Estat. Els convidats han compartit la trobada amb el mandatari espanyol presentant les propostes i inquietuds que van recollir en el manifest del Séptimo Encuentro Estatal de Consejos Locales de Participación de infancia y adolescència que es va celebrar el passat novembre.  

La Rim és l’única representant catalana que ha estat present en la reunió, que segons detalla la mollerussenca també ha servit per traslladar al president Sánchez les preocupacions dels joves en temes diversos com l’educació, la salut mental o el canvi climàtic.

Segons Rim, aquesta trobada “és una oportunitat valuosa perquè els joves puguem expressar les nostres preocupacions i ser escoltats per les persones que prenen decisions que afecten la nostra vida diària”. Així, en l’àmbit de la salut mental han demanat poder-ne parlar de manera més oberta i que hi hagi més mitjans d’ajuda. Quant a l’educació, s’ha posat de manifest les conseqüències dels canvis legislatius, la necessitat d’eliminar barreres arquitectòniques als centres i la importància de promoure la igualtat d’oportunitats. També s’han mostrat preocupats de la crisi climàtica i han apostat per lluitar-hi dotant de més recursos les zones rurals, sovint mal comunicades o amb problemes d’accés a les noves tecnologies.

comentaris