07.08.2020 |
Territoris.cat

JuliolFest, nova proposta del comerç amb música i gastronomia, per a aquest cap de setmana a Mollerussa

Els dies 14 i 15, al parc municipal i amb un horari de les 8 del vespre a les 2 de la matinada

Presentació aquest dimarts de JuliolFest amb Àlex Català, Marc Solsona i Jaume Carulla
Presentació aquest dimarts de JuliolFest amb Àlex Català, Marc Solsona i Jaume Carulla
JuliolFest, nova proposta del comerç amb música i gastronomia, per a aquest cap de setmana a Mollerussa

El parc municipal de Mollerussa acollirà el 14 i 15 de juliol una nova proposta lúdica que combina comerç, música i gastronomia i que se celebrarà en horari de tarda-nit de les 8 del vespre a les 2 de la matinada. Es tracta de JuliolFest, una iniciativa que sorgeix des de l'associació Mollerussa Comercial i amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La proposta, que vol potenciar el mercat d’estiu, fomentant les compres, la música  i la gastronomia local, i comptarà amb 20.000 metres quadrats d’exposició a l’aire lliure, ha estat presentada aquest dimarts pel president de l’associació, Àlex Català, acompanyat del membre també d'aquest col·lectiu, Jaume Carulla, i per l'alcalde, Marc Solsona

Català, s'ha referit a JuliolFest com a "una aposta molt valenta" i ha definit l'activitat com a "un macromercat amb valor afegit, un festival amb comerç, gastronomia i música".

L’entrada al parc serà gratuïta i a cada persona se li entregarà un talonari de vals de descomptes lo talonari per poder gaudir de les grans ofertes de la temporada, a més a més d’una agenda plena d’activitats. 

Així, hi haurà diferents zones d’activitats. Divendres 14 de juliol i de les 19.15 a 21 hores  està previst una Zona KIDS amb Little Chef, taller de cuina, estampació de samarretes, activitats per a Babies (0-2 anys), Globoflèxia, l’hora del conte o tallers i activitats lliures. Per altra banda, de les 20 hores a les 2 de la matinada, està prevista una Zona Shopping/Castro&Music que inclou a les 8 en punt una masterclass amb Joël Castañé, un grafit  en directe amb Sergi Gaya, a les 10 del vespre Personal Shopper, de les 9 a les 12 de la nit Sessió DJ amb el DJ Peretes Brothers i de les 12 de la nit a les 2 de la matinada Sessió Flaix FM amb el DJ Miquel Fontova.

El grup Wednesday Lips, amb el mollerussenc Albert Gilabert, actuarà dissabte a la nit

Dissabte 15 de juliol hi haurà també una Zona Kids de les 19.30 a les 21.00 hores amb activitats per a Babies (0-2anys), estampació de samarretes, l’hora del conte, Little Chef, taller de cuina i tallers i activitats lliures. En la zona Shopping/Gastro&Music que tindrà lloc de les 10 del vespre a les 2 de la matinada s’hi podran fer diferents activitats com ara Personal Shopper o gaudir de la sessió ONE amb el DJ Francesc Pedra (GNR80), música dels 80’s, per a finalitzar amb el concert a càrrec de Wednesday Lips.

Destacar el vessant solidari de la JuliolFest, ja que, tot i que l'entrada és gratuïta, de cara a l’actuació del concert dels Wednesday Lips es farà una mena de taquilla invertida de manera que les persones que vulguin, en sortir del concert podran pagar una quantitat que considerin oportuna i simbòlica. Tant aquesta recaptació, com la venda de vasos es destinaran a recaptar fons per a l’AECC, Associació contra el càncer de Mollerussa.

Cal assenyalar també el sorteig de 2 viatges a Nova York, un entre el públic que faci una compra o bé una consumició, i l’altre entre les persones que publiquin fotografies de la festa a l'Instagram  i tinguin com a mínim 100 seguidors.

Per temes d’organització i logística el parc municipal estarà tancat el dijous, el divendres, el dissabte i el diumenge, encara que naturalment el divendres i dissabte s’obrirà per la festa de 8 del vespre fins a les 2 de la matinada.

JuliolFest, nova proposta del comerç amb música i gastronomia, per a aquest cap de setmana a Mollerussa
comentaris