06.12.2022 |
Territoris.cat

L’alcalde de Bell-lloc se sotmetrà a una Qüestió de Confiança aquest dijous

El PDeCAT es reuneix aquest dimecres per decidir si presenta una Moció de Censura

Ple Ajuntament de Bell-lloc 2
Ple Ajuntament de Bell-lloc
L’alcalde de Bell-lloc se sotmetrà a una Qüestió de Confiança aquest dijous

L’alcalde de Bell-lloc Carles Palau del grup Bell-lloc es Mou Acord Municipal ha convocat un Ple extraordinari aquest dijous, amb un únic punt de l’ordre del dia, en el que se sotmetrà a una Qüestió de Confiança. Palau ha fet arribar un comunicat en el qual expressa que la decisió està vinculada a l’aprovació del pressupost de l’any 2017.

Bell-lloc es Mou, que governa en minoria, va veure com PDeCAT i PP tornaven a votar en contra del pressupost en el Ple que es va celebrar el passat 22 de juny, comptes elaborats per l’equip de govern, amb Carles Palau al capdavant. Cal recordar que el municipi treballa amb els comptes prorrogats des de l’any 2015.

la decisió està vinculada a l’aprovació del pressupost de l’any 2017.

Segons Palau, l’equip de govern ha intentat negociar el pressupost amb els grups de l’oposició en els dos darrers anys però aquest s’han negat a seure a parlar.

L’alcalde assegura que tot plegat deriva en una situació d’ingovernabilitat que impedeix que el municipi del Pla d’Urgell avanci, per la qual cosa la decisió més raonable i honesta és plantejar la Qüestió de Confiança, que obre la porta a una Moció de Censura i la possibilitat que l’oposició passi a governar.

una situació d’ingovernabilitat que impedeix que el municipi del Pla d’Urgell avanci

Palau afirma que aquesta acció constata que per l’equip de Bell-lloc es Mou “la prioritat és el benestar del poble i no el fet de conservar la cadira a qualsevol preu”. L’equip de govern té previstes inversions per valor de 200.000 euros de fons propis, en cas que s’aprovi el pressupost.

L’exalcalde ha explicat que Palau i l’equip de govern no han acceptat condicions tan senzilles com les auditories o les modificacions del POUM.

Per la seva banda el portaveu del PDeCAT Ramon Cónsola ha explicat que el grup es reunirà aquest dimecresper decidir si presenten la Moció de Censura. L’exalcalde ha explicat que Palau i l’equip de govern no han acceptat condicions tan senzilles com les auditories o les modificacions del POUM.

L’alcalde de Bell-lloc se sotmetrà a una Qüestió de Confiança aquest dijous
comentaris