26.09.2022 |
Territoris.cat

L’avinguda de la Generalitat de Mollerussa tornarà a ser zona d’estacionament limitat a partir de l'1 de gener

Zona blava de l'avinguda Generalitat que s'alliberarà del pagament.
Imatge d'arxiu de l'avinguda de la Generalitat quan ja havia estat zona blava
L’avinguda de la Generalitat de Mollerussa tornarà a ser zona d’estacionament limitat a partir de l'1 de gener

A partir de l’1 de gener les 46 places d’aparcament de l’avinguda de la Generalitat de Mollerussa tornaran a ser zona d’estacionament limitat, segons ha informat aquest dimarts l'alcalde Marc Solsona. L'avinguda va deixar de ser zona blava el 2015, si bé ja llavors Solsona no va descartar que es pogués tornar a implantar en un futur amb la construcció de nous equipaments. Així, l'actual decisió s'ha pres precisament tenint en compte la posada en funcionament en breu de la nova estació d'autobusos a més de per conversió en plaça del carrer de la Ciutat de Lleida. 

L’Ajuntament modifica el contracte de zona blava amb motiu de les obres de reforma del centre urbà

D'altra banda, l'Ajuntament portarà a l’aprovació del Ple ordinari del pròxim dijous dia 30 la modificació del contracte de concessió de la gestió de la zona blava d’aparcament motivada per la reforma del centre urbà que implica la creació d’àrees de vianants restringides al trànsit. 

La creació d’àrees de vianants portarà a la supressió de 85 places però se n’habilita 94 en aparcaments públics de nova creació

Així, la modificació contempla la supressió de 85 llocs d’aparcament a les places del Pla d’Urgell (12), de l’Ajuntament (10), de Manuel Bertrand (35) i els carrers de l’Onze de Setembre (13) i de la Ciutat de Lleida ( 15). Aquestes places seran compensades i augmentades en 9 places més en altres zones de nova habilitació. És el cas d’un aparcament al carrer de Ferrer i Busquets cantonada amb el de President Macià que tindrà 37 places, un altre al carrer de Crist Rei, on se n’habilitaran 38, un altre en un pati amb entrada pel carrer de Ponent i sortida pel de la Forestal d’Urgell de 12 places i 7 places més que es guanyaran al carrer de Ferrer i Busquets.

Així mateix, Solsona també ha explicat que aquesta setmana està previst que comenci les tasques de condicionament de l’aparcament que s’habilitarà a la cantonada entre el carrer de Ferrer i Busquets i el del President Macià.

Porten al Ple el Reglament regulador del Fons d'Habitatge de Lloguer Social de Mollerussa

D’altra banda, un altre dels punts de l’ordre del dia del Ple serà l’aprovació del Reglament regulador del Fons d’Habitatge de Lloguer Social de l’Ajuntament de Mollerussa, un reglament amb el qual es vol determinar les normes de funcionament del servei i també el perfil de les persones adjudicatàries. Segons ha explicat l’alcalde, l’Ajuntament té la voluntat d’anar adquirint immobles per a lloguer social per resoldre casos determinats i per això cal un reglament que ho reguli.

L’avinguda de la Generalitat de Mollerussa tornarà a ser zona d’estacionament limitat a partir de l'1 de gener
comentaris