26.11.2020 |
Territoris.cat

L’ABC dels subministraments industrials a la demarcació de Lleida

Noves instal·lacions ABC al Polígon Golparc de Golmés
Noves instal·lacions ABC al Polígon Golparc de Golmés
L’ABC dels subministraments industrials a la demarcació de Lleida

Publireportatge

Ens atreviríem a dir que ABC representa a una empresa que basa la seva oferta en un autèntic i complet abecedari de material industrial per a professionals, dels sectors de l’electricitat, fontaneria, climatització i refrigeració. Una companyia amb trenta-sis punts de venda a tot Catalunya, dos dels quals es troben a Golmés i Lleida.

Ens centrem en els espais lleidatans, on tot just acaben d’inaugurar un nou punt de venda al Polígon Golparc de Golmés, després de vint-i-vuit anys donant servei al carrer Joan Burniol de Mollerussa.

Noves instal·lacions ABC al Polígon Golparc de GolmésFent un xic de retrospectiva, expliquem que ABC obria punt de venda a la capital del Pla d’Urgell, l’any 1991, de la mà dels joves emprenedors Josep Carles Setó, Xavier Messegué i José Antonio Mesa. ABC obria portes amb una oferta especialitzada pel sector industrial que no existia a la comarca, uns inicis difícils en una ciutat que comptava amb bons professionals que ja disposaven de proveïdors, als que calia convèncer que ABC els oferia un servei personalitzat, assessorament i un ampli ventall d’articles de la majoria dels sectors industrials.

Amb els anys, ABC ha sigut capaç de demostrar la professionalitat i la garantia qualitativa de la seva oferta de serveis fins a convertir-se en referent del subministrament industrial

Noves instal·lacions ABC al Polígon Golparc de Golmés 3Però en aquest periple, ABC va haver de resistir l’embranzida de la bombolla immobiliària, una situació que va afectar tots els sectors que tenien relació amb la construcció. Eren els primers anys dels noranta i l’empresa va haver de replantejar la seva estratègia per fer front a les dificultats, i ho va fer obrint un punt de venda a Lleida. Una reordenació de la seva oferta que va incorporar els segments de la domòtica, la tecnologia aplicada, energies alternatives, estalvi energètic i altres segments industrials.

Des de principis de febrer, ABC es trasllada al Polígon Golparc de Golmés, en una nau de 500 metres quadrats que permet més comoditat d’accés als clients, així com la incorporació de nous serveis com l’E-commerce. Amb aquesta nova eina, ABC vol evolucionar al millor servei, facilitar la funcionalitat dels subministraments i el contacte directe amb els seus clients. Comandes, serveis a domicili i altres avantatges que pas a pas s’incorporaran, seran un dels pilars distintius de l’empresa.

I és que de fet, la voluntat de servei de qualitat que ha portat a aquests professionals a millorar les seves instal·lacions no és altra que la de mantenir la confiança dels seus clients, que també han sigut partícips de la seva evolució i creixement.   

L’ABC dels subministraments industrials a la demarcació de Lleida
comentaris