21.06.2021 |
Territoris.cat

L'Ajuntament de Bellvís impulsa un pla de dinamització comercial

El canvi d'ubicació del mercat setmanal del dimarts a Bellvís, ha motivat un important increment de parades i productes que s'hi comercialitzen.

Les parades en el mercat del dimarts a Bellvís, en el passeig Urgell.
Les parades en el mercat del dimarts a Bellvís, en el passeig Urgell.
L'Ajuntament de Bellvís impulsa un pla de dinamització comercial

Fa un parell de mesos, i a petició d'un dels venedors locals del mercat setmanal de Bellvís, el consistori va decidir de traslladar l'habitual ubicació del mercat, del carrer Joan Amorós al passeig Urgell. Una actuació que ha provocat un increment important de les parades que s'instal·len, passat de les 3 a les 30 en la passada setmana. Una resposta, que al marge del nombre de parades també ha fet possible una major varietat de l'oferta de productes.

El consistori se sent satisfet per aquesta resposta, i per aquest motiu ha facilitat la instal·lació de les parades en el passeig, i ha habilitat espais per aparcament. Per altra banda en resposta a l'acollida del mercat, l'Ajuntament projecta impulsar una campanya de dinamització del comerç local.

Una acció que partirà, de visites que realitzaran els tècnics de l'àrea Noves Tecnologies del consistori, als establiments del municipi, en les que es realitzaran entrevistes i fotografies als propietaris. El material resultant de la visita s'utilitzarà per fer-ne difusió en les xarxes socials que gestiona l'Ajuntament. Un cop completat tot el recull dels documents gràfics i orals, es completarà el projecte amb la creació d'un Blog específic per les activitats comercials del municipi.

Segons ha explicat la regidora de Noves Tecnologies Èrika Garcia, la voluntat del consistori és poder oferir als comerciants locals una eina per difondre la seva activitat, al mateix temps que iniciar-los o millorar els seus coneixements en les noves tecnologies i les xarxes socials. El consistori obrirà comptes als comerciants en les xarxes més populars, i posteriorment té previst organitzar seminaris de formació, per tal que les puguin gestionar ells mateixos.

L'Ajuntament de Bellvís impulsa un pla de dinamització comercial
comentaris