21.06.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa renova el sanejament del carrer del Nord

Imatge del carrer del Nord de Mollerussa
Imatge del carrer del Nord de Mollerussa
Mollerussa renova el sanejament del carrer del Nord

L’Ajuntament de Mollerussa projecta enguany substituir la canonada de sanejament del carrer del Nord, una obra té un pressupost d’execució de 78.572 euros segons el projecte redactat pels Serveis tècnics del Consell Comarcal i que ha estat aprovat inicialment en la darrera Junta de Govern. Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha indicat que la voluntat del consistori és que es pugui executar durant aquest primer trimestre de l’any a través de Sorea, empresa prestadora dels serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua a la ciutat.

La Junta de Govern aprova el projecte amb un pressupost de 78.572 euros i amb la previsió que es pugui executar el primer trimestre d’any

Solsona ha posat de manifest que amb aquesta actuació es completarà la renovació de la xarxa de clavegueram de la zona nord que limita amb la via del tren. En aquest sentit,  ha recordat que en la darrera convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) per al període 2020-2024 ja es va incloure la renovació del sanejament del carrer d’Urgell i de la plaça de l’Estació, el cost de la qual està calculat en 90.000 euros. Aquestes actuacions es complementen també amb la renovació del sanejament del carrer de Prat de la Riba que s’ha dut a terme el 2019.  

Pel que fa a l’obra del carrer del Nord, contempla la substitució de la canonada existent per una canonada nova de polietilè de 500 mm de diàmetre de doble capa. Així mateix, preveu la connexió de les escomeses domiciliàries de sanejament existents i la col·locació de nous embornals. També es preveu la construcció de pous de registre i d’un pou gran a la cruïlla del carrer del Nord amb el carrer del Comerç.

Mollerussa renova el sanejament del carrer del Nord
comentaris