28.11.2021 |
Territoris.cat

L'associació Albada trepitja dues dècades de la tradicional Trobada de Puntaires

En el decurs de la trobada l'associació Albada va fer la seva aportació a la capitalitat de la Sardana de Mollerussa, lliurant una reproducció del logo de la celebració, en punta de coixí 

Participants en la Trobada de Puntaires
Participants en la Trobada de Puntaires
L'associació Albada trepitja dues dècades de la tradicional Trobada de Puntaires

L'associació Albada va reunir al voltant de 700 aficionades a la punta de coixí en la dinovena Trobada que es va celebrar aquest diumenge en el Recinte Firal de Mollerussa. La convocatòria mollerussenca és una de les més nombroses de les que se celebren arreu de Catalunya, per la qual cosa reuneix els millors treballs que es realitzen en aquesta disciplina artesanal.

La Trobada es va completar amb el tradicional mercat d'articles i complements, relacionats amb la punta de coixí, amb la participació de trenta-dues parades, que es van instal·lar en el mateix Pavelló Firal.

Lliurament del Logo amb punta de coixíEn el decurs de la Trobada, l'associació Albada va lliurar a l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, una pesa confeccionada amb punta de coixí que representava el logo de la capitalitat de la sardana. La pesa elaborada per Marisol Montero, Emília Boldú i Teresina Graus. Amb, volia donar suport a la sardana i a les activitats que s’organitzaran al llarg de l’any per tal de commemorar la capitalitat.

Aprofitant la presència de la parada de la Capital de la Sardana, representants de l'Orfeó Renaixença, Casal Popular l’Arreu, Agrupament Escolta i Guia Cal Met, Albada, Jovent de Mollerussa i la Colla dels 50 i més, organitzadores de la segona Calçotada Popular han lliurat la quantitat de 1.334,20 euros a Mollerussa Capital de la Sardana 2016. Aquest import és el resultat del benefici obtingut en l'acte popular que va tenir lloc el passat diumenge 6 de març en el pavelló firal i que va comptar amb la participació de més de 450 persones.

L'associació Albada trepitja dues dècades de la tradicional Trobada de Puntaires
comentaris