06.12.2021 |

L’associació de músics Pla Sonor encetarà el cicle d’orientació per a músics 'COM?'

El guitarrista de La Pegatina, Rubén Sierra, serà l’encarregat de donar estratègies a les bandes en matèria de promoció digital

Rubén Sierra, guitarrista de la banda La Pegatina @JordiBonilla
Rubén Sierra, guitarrista de la banda La Pegatina @JordiBonilla
L’associació de músics Pla Sonor encetarà el cicle d’orientació per a músics 'COM?'

L’associació de músics del Pla d’Urgell Pla Sonor encetarà el cicle d’orientació per a músics COM? amb la voluntat d’oferir formació en matèria musical als músics de la comarca. La voluntat de poder promoure iniciatives de creixement per als associats quedarà plasmada en aquesta nova iniciativa que arrencarà el proper 12 de febrer amb un taller que durà per títol COM gestionar les xarxes socials? i que anirà a càrrec de Rubén Sierra, guitarrista i responsable de xarxes socials del grup La Pegatina. L'entitat impulsa aquesta iniciativa amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa.

La xerrada —que es durà a terme a través de Teams— començarà a les 19 hores i s’allargarà durant dues hores en les que Sierra oferirà trucs, consells i recomanacions per una gestió eficient de les xarxes socials per a grups de música, artistes i festivals. Al llarg del taller no només es parlarà d’Instagram, Twitter, YouTube o altres espais digitals, sinó que també s’abordaran qüestions sobre disseny web o plataformes d’streaming en un moment que, tal com ha demostrat la pandèmia, estar present a Internet és essencial per a qualsevol projecte musical. Al final del taller, el ponent resoldrà aquells dubtes que tinguin els assistents a la formació per tal de poder desenvolupar les seves estratègies de màrqueting digital.

Imatge promocional del primer taller amb Rubén SierraRubén Sierra és guitarrista i membre de La Pegatina, amb qui acumula més de 1.000 concerts arreu del món, a més de gestionar-ne les xarxes socials des dels seus inicis. La seva experiència en el camp de la Publicitat i les Relacions Públiques el van dur a oferir formacions per a músics des de fa uns anys, tasca que compagina amb el grup, la seva faceta com a discjòquei sota el nom de Ninhodelosrecaos i el programa de ràdio Casa Babylon a iCatFM.

Aquelles persones que estiguin interessades en inscriure’s al taller COM gestionar les xarxes socials? poden fer-ho a través de la web de Pla Sonor amb el banner que apareix a l’entrar a la pàgina. Tots aquells usuaris que s’inscriguin rebran un correu electrònic el dia de l’esdeveniment amb l’enllaç per tal d’accedir a la conferència online. Al ser la primera formació que promou l’entitat, aquesta serà gratuïta i permetrà assistir a qualsevol músic, malgrat que les places son limitades i tindran prioritat els associats i mecenes de Pla Sonor.

La voluntat de l’associació és poder donar continuïtat al cicle d’orientació per a músics COM? durant els propers mesos i, sempre que les restriccions de mobilitat i aforament ho permetin, dur a terme els tallers de manera presencial.

Pla Sonor busca membres que vulguin sumar-se a l’entitat

L’associació de músics del Pla d’Urgell Pla Sonor continua tenint obertes les inscripcions tant per músics i bandes com per particulars que vulguin col·laborar amb el projecte. A més, l’equip motor vol seguir creixent i sumar persones que desitgin implicar-se en l’organització d’activitats i la coordinació d’aquestes en les respectives comissions de treball.

Entre els avantatges de fer-se membre de Pla Sonor hi ha el formar part d’una base de dades de músics i grups ―així com del disc recopilatori―, participar en les assembles de l’entitat, fer ús dels serveis que aconsegueixi l’entitat i gaudir de dues formacions gratuïtes anualment, entre altres. Les inscripcions estan obertes a la web de Pla Sonor.

L’associació de músics Pla Sonor encetarà el cicle d’orientació per a músics 'COM?'
comentaris