L’Aula de Simulació Empresarial de La Salle ja és una realitat

L'acte d'inauguració ha tingut lloc aquest divendres amb l'assistència de representants de les empreses col·laboradores, estudiants i membres del Departament d'Administració i Comerç del centre
IMG_7433
photo_camera L'escola ha fet realitat aquest nou espai que proporciona nous recursos als alumnes ©La Salle Mollerussa

Diversos representants de les empreses d'Imolle, Transports Argelich, Formintegral, Campillo Sports, Daicar Moble i SpeedCar han participat aquest divendres en la inauguració de la nova Aula de Simulació Empresarial de La Salle Mollerussa. A l'acte, també hi han assistit els membres del Departament d'Administració i Comerç, així com un grup d'estudiants del centre que han presentat les empreses simulades que han creat aquest curs i amb les quals han concursat en diverses fires i esdeveniments emprenedors. 

SALLE

Fins ara el centre ha comptat amb l'Empresa a l'Aula, que està distribuïda en quatre departaments diferents a través dels quals l'alumnat treballa com si estigués en una empresa real. Aram l'escola tindrà una segona aula. 

L'Aula de Simulació Empresarial dona resposta a la necessitat de promoure un ensenyament i aprenentatge basat en experiències reals, emprenedores, innovadores i flexibles envers l'entorn i la creixent demanda que tenen les empreses de la demarcació de Lleida


L'aula està dissenyada amb mobiliari versàtil, dinàmic i transformable que permet adaptar l'espai possibilitant diferents ambients d'aprenentatge i treball tot promovent metodologies actives. A més, està equipada amb noves tecnologies que donen especial resposta a la competència digital. 

SALLE1
L'aula està dissenyada amb mobiliari dinàmic i transformable que permet adaptar l'espai a diferents ambients de treball ©La Salle Mollerussa

Gràcies a la col·laboració d'aquestes empreses i a l'acompanyament de l'equip directiu, el Departament d'Administració i Comerç de l'escola ha fet realitat aquest nou espai, que proporciona nous recursos i que permet extreure gran part del potencial creatiu, promovent metodologies basades en reptes empresarials que fomenten l'ocupació i que promouen una visió més propera al món laboral.

Aquest acte posa de manifest la implicació de les empreses col·laboradores en la formació dels alumnes i la seva aportació a l'escola, creant espais educatius adaptats al desenvolupament competencial de l'alumnat, així com que La Salle Mollerussa aposta per una educació immersiva i experiencial on la innovació i la tecnologia són indispensables a totes les etapes educatives que ofereix el centre.

comentaris