27.06.2022 |
Territoris.cat

L’Autotrac de Mollerussa obre com a fira d’ocasió de referència

Imatge de l'exposició de vehicles d'ocasió de la Fira Autitrac  de Mollerussa
Imatge de l'exposició de vehicles d'ocasió de la Fira Autitrac de Mollerussa
L’Autotrac de Mollerussa obre com a fira d’ocasió de referència

La fira Autotrac de Mollerussa va obrir portes aquest divendres com a fira consolidada i de negoci, alhora que es reivindica un cop més com únic certamen d’ocasió que a més del sector automobilístic aposta pel sector de segona mà també de la maquinària agrícola i industrial. Així ho ha posat en valor l’alcalde la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, que ha repassat, amb motiu de la celebració de la trentena convocatòria d’aquest certamen, el dinamisme i activitat de la ciutat en les tres últimes dècades “que han consolidat un calendari econòmic, cultural i social”.

Les expectatives de la fira d’enguany són bones, alhora que ha mostrat el seu optimisme després dels bons resultats assolits en la passada Fira de Sant Josep. L’alcalde ha assenyalat que quant més es ven per la Fira de Sant Josep, més es ven per l’Autotrac, afirmació que ha argumentat dient que són vasos comunicants

OLYMPUS DIGITAL CAMERASobre el sector automobilístic d’Autotrac, Solsona ha dit que som la fira amb més làmina de vehicles exposats a nivell territorial amb tota la gamma de preus i marques, una oferta que es complementa amb el Recinte Exterior amb la maquinària agrícola i industrial que atreu gent del sector agrari i altres sectors com furgonetes, camions o caravanes.

Per la seva part, Ricard Font ha fet referència a l’absoluta esperança de que aquests dies faran molt de negoci que li han transmès els expositors en les converses que ha mantingut durant l’acte inaugural amb la comitiva d’autoritats, la qual cosa ha afegit vol dir confiança en la recuperació econòmica i confiança en la ciutat.

Font ha ressaltat també el paper de Mollerussa com a ciutat que ofereix oportunitats en el conjunt del territori

Visites al sector de la amaquinària en la fira AutotracPer la seva banda, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha detallat l’oferta de productes exposats a la fira amb un augment pel que fa a automòbils respecte dels darrers anys, amb 424 cotxes a la venda, amb uns preus que van entre els 500 euros el més barat a fins als 55.000 euros el més car. Així mateix, el Recinte Firal compta amb 120 tractors exposats i fins a 98 vehicles més entre camions, furgonetes, caravanes i aperos agrícoles, el que fa un total de més de 640 vehicles

Segarra ha acabat definint l’Autotrac com a fira realment de negoci, plenament consolidada i amb una gamma molt àmplia de producte que dona sortida a tots aquells que estan interessats a comprar

El certamen romandrà obert fins diumenge dia 15 en un horari de les 10 del matí a les 8 del vespre sent l’entrada gratuïta.

Destacar el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la fira, el qual està patrocinat pels expositors participants i Fira de Mollerussa.

L’Autotrac de Mollerussa obre com a fira d’ocasió de referència
comentaris