L'escola Pompeu Fabra classificats pel Campionat de Catalunya del Cruyff Court

Els equips masculí i femení de l'escola Pompeu Fabra participarà el 17 de maig, en la final del Campionat de Catalunya al Cruyff Court d'Igualada.

photo_camera Els participants en el Tercer Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court de Mollerussa.

Els equips masculí i femení de l'escola Pompeu Fabra de Mollerussa, es van proclamar guanyadors del tercer Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions 2015, que es va disputar aquest dissabte a les instal·lacions del Bojan Krkic Cruyff Court de la capital del Pla d'Urgell.

En la competició, que organitza l'Ajuntament de Mollerussa i la Fundació Johan Cruyff, hi van participar 9 equips dels centres educatius, El Carme, Pompeu Fabra i Ignasi Peraire, dels quals se'n van classificar els representants de l'escola Pompeu Fabra.

Els guanyadors mollerussencs participaran en la final del Campionat de Catalunya al Cruyff Court d'Igualada el dia 17 de maig junt amb els altres municipis que tenen Cruyf Court (Igualada, El Vendrell, Reus, La Corunya, Barcelona i Sant Boi). D'aquesta fase final, sortirà un nen i una nena de cada una de les poblacions per tal de formar part de la selecció que representarà a Catalunya en l'Europeu que aquest any tindrà lloc a Igualada el dia 21 de juny i el que hi participaran equips d’Holanda, Anglaterra, Dinamarca, Malàisia, Israel, Bèlgica, Estats Units i Brasil.