L’escriptor Ramon Usall presenta el seu nou llibre a Mollerussa maridant futbol i vins

Ramon Usall i Xavier Cepero durant el maridatge de vins i futbol
photo_camera Ramon Usall i Xavier Cepero durant el maridatge de vins i futbol

Ahir al vespre es va dur a terme la presentació del llibre Futbolística. Històries de clubs políticament singulars de l’escriptor i periodista Ramon Usall. L’activitat es va emmarcar dins del cicle “Lletres i vins”, ja que es va dur a terme un tast de cinc vins del Cara Nord Celler maridats amb la història de cinc clubs de futbol dels 50. Xavier Cepero, director del Cara Nord Celler, fou l’encarregat de dirigir el tast, mentre que el cantautor Lo Martí de Térmens acompanyà l’acte amb cançons vinculades al món del futbol.

Usall i Cepero van anar unint cada un dels vins amb un club històric: el Saint-Étienne amb el Cara Nord Blanc; el Al-Jaish, club de l’exèrcit d’Al-Assad, amb el Cara Nord Negre; el Júpiter del Poblenou amb el Cara Nord Trepat; l’Atlètic Balears amb el Cara Nord Garrut i, finalment, el Racing Universitari d’Alger, club on va jugar el Premi Nobel Albert Camus, amb el Cara Nord Mineral.

El dijous 22 a les 8 del vespre a la biblioteca es durà a terme la xerrada “Òpera i vins. Gran reserva de l’òpera” a càrrec del músic i periodista David Puertas. La conferència anirà acompanyada de la degustació de tres vins de Cérvoles Celler. La cloenda del cicle “Lletres i vins” serà el divendres 23 al Castell del Remei un concert d’àries, a càrrec de la soprano Eva Ruiz i la pianista Marta Mesalles, i una degustació de vins del celler del Castell del Remei. Per participar en aquesta activitat  caldrà inscriure’s prèviament. 

comentaris