28.09.2022 |
Territoris.cat

L’eurodiputat Ramon Tremosa clourà la 146 Fira de Sant Josep, en lloc de David Mascort

Tot a punt per obrir demà la 146a Fira de Sant Josep, amb 280 expositors i més de 20 mil metres quadrats de superfície neta ocupada

Imatge de la concurrència en el Recinte Exterior de la Fira de Sant Josep.
Imatge de l'afluència de públic durant la passada edició de la Fira de Sant Josep
L’eurodiputat Ramon Tremosa clourà la 146 Fira de Sant Josep, en lloc de David Mascort

L’eurodiputat Ramon Tremosa serà l’encarregat de cloure dilluns dia 19 de març la 146 Fira de Sant Josep de Mollerussa, en lloc de David Mascort, secretari general del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Tremosa tancarà una edició que obre demà les seves portes amb bones expectatives pels 280 expositors que hi participaran.

Demà divendres dia 16, el certamen obrirà portes a les 10 del matí, si bé la inauguració oficial no es farà fins a les 11, en un acte que arrencarà amb els habituals parlaments al Centre Cultural. L’acte anirà a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, que estarà acompanyat per l’alcalde de Mollerussa i president de Fira, Marc Solsona. A les intervencions s’afegirà també la del 130è President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, a través d’un vídeo. Un cop acabats els discursos institucionals, es continuarà amb el recorregut d’autoritats pel Recinte Firal, el qual inclourà els tres espais firals: Recinte Exterior, Saló de l’Automòbil i Pavellons Firals.

Carles Puigdemont s'afegirà a la inauguració a través d'un vídeo. Roger Torrent, finalment, no podrà assistir a la fira

Pel que fa a la resta del programa oficial, diumenge es portarà a terme el Dia de la Comarca, celebració que inclourà parlaments, recorregut pel Recinte Firal i dinar. Per a aquest acte es comptarà amb la presència del president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, David Saldoni, mentre que el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, no podrà assistir a la fira finalment.

L’eurodiputat Ramon Tremosa clourà la 146 Fira de Sant Josep, en lloc de David Mascort
comentaris