L'il·lustrador Gusti Rosemffet comparteix amb els usuaris d'Acudam la seva experiència vital

L'il·lustrador i escriptor argentí va presentar aquest dijous, en les instal·lacions d'Acudam, el llibre inspirat en la relació amb el seu fill Mallko.

Gusti explica la relació amb el seu fill Mallko que va nèixer amb el síndrome de Down
photo_camera Gusti explica la relació amb el seu fill Mallko que va nèixer amb el síndrome de Down

L'escriptor i il·lustrador argentí Gusti Rosemffet, conegut per Gusti, va presentar aquest dijous, en la seu d'Acudam, el llibre Mallko y Papá, un treball inspirat en la relació amb el seu fill que va néixer amb la síndrome de Down. Aquest acte es va organitzar en el marc de la programació del quarantè aniversari de l'entitat del Pla d'Urgell.

Gusti, va explicar als assistents a l'acte, que reconeix haver-se’n sentit decebut en el seu naixement: no era el que esperava... en l’actualitat ha estat partícip en tot moment del projecte literari. L'il·lustrador ha modificat la percepció que tenia sobre les persones amb capacitat diverses i sobre l’amor incondicional a les persones i això es reflexa en la seva obra.

L'autor va reconèixer que el seu fill gran li va donar una lliçó de vida amb només vuit anys, dient-li que tant és com sigui el seu germà: vermell, alt, gras... el que compta és que és el millor germà que podia tenir. Una reflexió que l'hi va fer entendre que cal estimar amb passió però mai amb compassió, i afegeix, que haver tingut al Malkom li ha permès conèixer l’amor incondicional.

comentaris